torstai 13. joulukuuta 2012

Doomsday comes, are you prepared?Weekday piikittelee vähän Tuomionpäivä 2012 -touhuun uskovia omistamalla kyseiselle hörhöilylle ihan oman kokoelmansa. Doomsday 2012 -mallistosta löytyy teemaan sopivia paitoja sun muuta, kannattaa varmaan ostaa ennen 21.12.12 ;) Tässä asussa näkyvä paita on (kuten paidan selästä voisi myös bongata) saatu kyseisestä mallistosta. Aika Nibiru-henkinen versio.

Weekdaysta muuten vielä sekin, että juttelin viime sunnuntaina haluavani nämä kyseiset Someday-farkut. Kävin poimimassa ne yksi päivä mukaani ja sen jälkeen en ole oikein missään muussa kuljeskellutkaan vapaa-ajallani kuin näissä. Ihan loistavat!!pipo/beanie H&M, takki/coat Topshop, t-paita/t-shirt Weekday Storemade *saatu*, farkut/jeans Weekday Someday, bootsit/boots Dr. Martens

-------

Weekday has a new collection for anyone loving the idea of Doomsday this year... ;) Ironically cool. This t-shirt is a part of that collection - would be so fun to arrange a Doomsday celebration party or something! Next thing, I bought the 'Someday' jeans (these jeans, in pics) from Weekday, too, and have been wearing them ever since. Best buy for a while!

11 kommenttia:

 1. Mahtava asu! Takki on upee (mistä se on?) samoin farkut ja bootsit. Ylin kuva on erityisen hieno! upee mesta! Tykkään siitä, että esittelet asusi monipuolisesti, eli ei niin, että jokainen kuva on suoraan edestä. + kuvia ei ole liikaa samasta asusta, mihin lähes jokainen suomibloggaaja sortuu.

  VastaaPoista
 2. hitsi kun weekdaylla ei oo nettikauppaa, aina on jotain kivaa myynnissä )))----: oon katkera.

  VastaaPoista
 3. Nyt on muute upeat kuvat! Tukkakin on niin :)
  Innostuin farkuista jo aiemmassa postauksessa, pitää käydä sovittamassa!

  VastaaPoista
 4. Ah mitä mahtavuutta...aivan törrrrkeän kiva asu Aurora!! Toi takki on täydellinen.

  VastaaPoista
 5. MIELETTÖMIÄ KUVIA! Lumi on ihanaa<3 Olet aina niin omanlainen, juuri tarpeeksi hullu ja rohkea testaamaan mitä vain! Aivan upea asu, taidanpa ottaa vaikutteita omaan pukeutumiseeni;) KIITOS!

  VastaaPoista
 6. Kiitos!! Takki on Topshopista :) Mun mielestä 15 kuvaa samasta asusta eri pään asennolla on ihan liioittelua, kiva et joku on samaa mieltä! ;)

  VastaaPoista
 7. Se kyllä pitäis saada munkin mielestä (oon laiska!). Mut joululomalla matka Helsinkiin, alekausikin alkaa? :)

  VastaaPoista
 8. Kiitokset välitetty kuvaajalle! :) Ja käy ihmeessä, nää on ihan superhyvät!

  VastaaPoista
 9. Oi kiitos!! :) Asu on aika erilainen kuin normaalisti, mut ehkä sit hyvällä tavalla! :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos! <3 Lumi ei mun mielestä kyllä oo ihanaa... Mut ihan mahtavaa, jos sait inspiraatiota! :)

  VastaaPoista
 11. The print on your t-shirt is really awesome. Black graphics on a plain white tee is always a winner! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.