lauantai 29. joulukuuta 2012

Costume kotiin asti!


OBS! Costumen irtonumeroa ostaville ja muillekin muodin ystäville on nyt voimassa tarjous, joka kannattaa noteerata. Pidemmän päälle usean irtonumeron ostaminen tulee huomattavan kalliiksi verrattuna kotiin asti kannettuun lehteen - ja tietty pois kaikki se vaiva, mitä  aiheutuu, mikäli lehteä tarvitsee aivan erikseen lähteä kaupasta hakemaan.

Vaikka en tekisi Costumea itse lainkaan saati bloggaisi tällä sivustolla, vakuutan vilpittömästi, että Costume on ainoa suomalainen lehti, jota tilaisin joka tapauksessa. Costume kun on tarkoitettu meille, jotka rakastavat muotia, ovat kiinnostuneita kurkkimaan toisten vaatekaappeihin, lukevat lehdistä kaikki muotiin liittyvät jutut ja pitävät tuotelistauksista, ovat kiinnostuneita kauneudesta... eikä ikähaarukkaa kannata turhan tarkkaan tuijottaa, näin sen yläpäässäkin killuvana tykkään lehdestä täysillä.

Lehden hinta ei päätä huimaa (3 lehden hinnalla voisi ostaa kaupasta ehkä edullisen ripsarin...). Loppuvuoden parhaaseen tarjoukseen pääset TÄSTÄ!

------

So sorry, the offer is only for my Finnish readers :( Stay tuned anyway, I'll got an another post coming up today :)

pics: style.com, costume.fi, fashionweek.costume.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.