lauantai 29. joulukuuta 2012

AlelöydötKengät/shoes Mango Touch 

Taitavat nämä jäädä välipäivien ainoiksi alelöydöiksi, mikäli alennusmyynteihin ei nyt tipahda äkkiä jotain uutta ja ihanaa - sekä nettikaupat että ihan normaalitkin putiikit Helsingissä alkavat olla äkkiseltään arvioituna loppuun selattuja sen suhteen. Asos:ta tuskin kukaan tosin jaksaa ihan loppuun selata, mutta toisaalta sieltä tilatut jutut ovat olleet vähän pettymyksiä näin viime kerrat, joten lienee hyvä jättää se sikseen. Mangosta tehtyjen löytöjen määrää selittänee vähän se, että voittamastani lahjakortista on jonkin verran vielä jäljellä, joten kun on melkein ilmaista, niin ostamisen kynnys ei ole ihan niin iso.


raitafarkut/striped jeans Mango 

Kevään massiivisen raitatrendin varalle on hyvä olla vähän varautunut...


Nahkableiseri/Leather blazer Mango

Nahkableiserillehän nyt on aina käyttöä... Kun näin Mangon mainoskuvan tästä bleiseristä syksyn alussa, sain siitä sellaisen pakkomielteen, että oksat pois. Parinsadan euron hinta oli melko suolainen, mutta nyt se lähti puoleen hintaan. Palaan näihin pian asukuvan jos toisenkin muodossa :)

----------

Few things I recently bought from Mango sale. I won the big gift card to Mango some months ago and been using it frequently ;) Have you found anything from sales yet?

12 kommenttia:

 1. Nahkajakkuun ihastuneena kyselisin, oliko niitä vielä paljon jäljellä sekä oliko se isoa/pientä kokoa, jos vaikka tilaisin?

  VastaaPoista
 2. Hienoja löytöjä! Juuri tuollaisia klassikkotuotteita (nahkainen bleiseri) on mahtava löytää alesta. Itse en ole vielä ehtinyt alennusmyynteihin lainkaan mutta hinku on valtava. :)

  VastaaPoista
 3. Minkä hintaset noi kengät oli? Superhienot! :-)

  VastaaPoista
 4. Aleksin myymälässä taisi olla tuolloin 23.12. n. 3 kpl jäljellä, eli sen varaan ei kannata hirveästi luottaa - kannattaa varmaan tilata. Bleiseri on mielestäni ihan normikokoa :)

  VastaaPoista
 5. No niinpä! Oon kyllä tosi tyytyväinen näihin, etenkin just bleiseriin :) Alethan onneksi jatkuvat pitkään, joten ehtiihän niihin :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :) Kengät maksoivat nyt 49 euroa.

  VastaaPoista
 7. OOH miksen mä löytänyt Mangon aleista noin hienoja nilkkureita!? :/ No, onneksi tielleni osuivat sentään Zarassa maailman täydellisimmät bf lököfarkut! :]

  VastaaPoista
 8. Those would be on sale now in Mango ;) Hope you find them!

  VastaaPoista
 9. Nää oli viimeiset tuolloin 23.12. kun kävin! :( Täydelliset bf-farkut on loistava löytö alesta! Se onkin aleissa parasta, kun löytää ahkeraan käyttöön tulevia juttuja edullisemmin :)

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti saadaan noista pian asukuvaa=) Ainakin tosta jakusta. Onko se muuten minkä pituinen suunnilleen? Normijakun pituinen?

  VastaaPoista
 11. Se on ihan normijakun pituinen! Koitan saada kuvan napattua tällä viikolla vielä :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.