torstai 20. joulukuuta 2012

10mmMenee vähän Keski-Suomi-aiheiseksi jorinaksi kaikki tämän viikon postaukset, mutta käydessäni Jyväskylässä viime viikonloppuna sain äidiltäni syntymäpäivälahjani. Osa siitä oli paljon puhutut ripsienpidennykset, joita varmaan kaikki tietämäni bloggaajat ottivat jokunen vuosi sitten. Myös äitini ja pikkusiskoni on hullaantunut niihin. Kuultuani kaikkialta ympäriltäni kehuja niiden helppoudesta, päätin, että ehkä myös muuten ulkonäköön (miinus pukeutuminen) vähän jopa hälläväliä-asenteella suhtautuva minä voisin niitä kokeilla. Ainakin jos helpottavat elämää ja voin jättää meikkaamisen kokonaan väliin.

Mitään älyttömiä ripsiä en halunnut, vaan lähinnä samanlaiset, hyvin luonnolliset kuin äidilläni - hänellä on kaikkein lyhyimmät eli 9mm pituiset pidennykset - joten päädyin 10mm pituisiin ripsiin. Ripset laitettiin Kauneushoitola Punahuulessa Jyväskylän Torikeskuksessa ja työhön meni pari tuntia. Nyt jälkeenpäin olen aivan älyttömän tyytyväinen! Vähän vielä on hakusassa näiden kanssa toimiminen ja kasvojen pesuun sekä muihin käytännön asioihin liittyvät jutut, mutta ehkäpä tässä opitaan...

Huoltaminen myös vähän huolettaa - onko teillä vinkkejä, mistä löytäisin hyvän ripsienhuollon Helsingistä (mielellään keskustan tai Kallion alueella)? Vinkit ja kaikki neuvot kokeneemmilta ripsienkäyttäjiltä otan kiitollisena vastaan!Ja pahoittelut näistä in-your-face kasvokuvista, tarkoitus on vain esitellä ripsiä :)

------
My mom bought me lash extensions (!) for a birthday present. I was quite suspicious towards the whole thing but now that I agreed to try them, I'm quite satisfied. My extensions are just 10mm and quite natural - just as I like it.

11 kommenttia:

 1. Olen jo yli 4(!) vuoden ajan käynyt Maarit Leikoskella (sijaitsee Kampissa) ja suosittelen lämpimästi :) Ei ehkä halvin paikka, mutta en ole kertaakaan ollut pettynyt työn laatuun, itse ripsiin tai sen liimaan. Paikka on myös oikein viihtyisä ja sijaitsee itselleni kätevässä paikassa. Nykyään ripseni tekee Ilona, mutta ennen ripsiäni on tehnyt myös Jaana (ja välillä Jonnakin).

  http://maaritleikoski.fi/

  Xtreme Lashes ripsien pidennys (Vain Helsingin toimipisteessämme)
  Täyspidennys, 120 min. 160 €
  Huolto 60 min./90 min. 75 / 110 € (itselläni aina max 60min huolto ja huoltoväli 5vko)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo ensimmäinen kuva! Huokuu vanhan ajan Hollywood glamouria.

  Mulla on ollut ripsipidennykset useammankin kerran ja silloin en pessyt kasvojani vedellä muuten kuin suihkussa käydessäni. Silmämeikkiä en käyttänyt ja muun meikin poistin puhdistusmaidolla ja kasvovedellä vanulappuja apuna käyttäen. Joskus kostutin vanulapun vedellä ja pyyhin kasvot ja silmät sillä jos kaipasin vesipesua. Mitä vähemmän siis kastelet tai hankaat ripsiäsi, sitä parempana ne kestävät pidempään.

  Tykkään ripsipidennyksistä ja käytän niitä yleensä kun lähden lomalle tropiikkiin ja muuten vain lomakohteisiin jossa on kuumaa ja jossa meikkaaminen ei tulisi hikoilun vuoksi mieleenkään. On niin helppoa kun ei tarvitse meikata ollenkaan mutta silti näyttää huolitellulle kun ripset on kunnossa ja silmät erottuu päästä. :)

  VastaaPoista
 3. Ha, mä otan kanssa ripsipidennykset ens kuussa, alkavan äitiysloman kunniaksi! Mä ajattelin, että vauvan saavuttua otetaan kuitenkin paljon kuvia niin on kiva näyttää edes vähän edustavalta (onkohan se mahdollista...), mutta meikkaamiseen tuskin riittää powerit.
  10 mm pitkät näyttää hyvältä, mä en edes tajunnut että niitä on eri pituisia. Mun mielestä semmoiset epäluonnolisen pitkät näyttää vähän mauttomilta, niin varmaan itsekin voisin laitattaa 10 mm. Mä otan omani Ruoholahdessa, mutta kuulostelen vinkkejä huoltopaikoista, kun samoilla hoodeilla asustelen itsekin.

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, näyttää ihanilta. En ole överipidennysten ystävä alkuunkaan, mutta noi hillityn pituiset on upeet!

  VastaaPoista
 5. Näyttää kivoilta! En muuten tiennyt, että 10mm on jopa noin pitkä! Jännä, että 9mm on lyhin!

  VastaaPoista
 6. Jeeeee, hyvä sä, näyttää tosi hyviltä! Kato tää http://www.olivialehti.fi/strictly-style/2012/04/bellaz/ Mut jos tuut Turkuun niin varaa aika Bravan Piritalle, huolto on halvempaa kuin stadissa ja hän tekee kyllä ainakin mun mielestä todella hyvää jälkeä.

  VastaaPoista
 7. Täydellinen pituus noissa ripsissä! Kauniin luonnolliset!:))

  VastaaPoista
 8. tsekkaa OCjulian postaus http://ocjulia.indiedays.com/2012/12/03/ripsihuolto/

  VastaaPoista
 9. Itselläni on 7mm ja 9mm ripsiä (nyt joulun kunniaksi muutama 10mm) eli kyllä lyhyempiäkin löytyy! :)

  VastaaPoista
 10. Tosi nätit, oon kanssa aika koukuttunut pidennyksiin, oon kans niin laiska meikkaaja muuten, että noi pelastaa aika paljon. Turussa paras paikka oli aina Brava, mutta Helsingistä en ole vielä oikein löytänyt mitään timanttipaikkaa. Eli let me know jos löydät jonkun hyvän :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.