keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Ysärifarkut

Monki SS13, Monki kevät farkutfarkut/jeans Monki, nahkatakki/leather jacket Vila, huivi/scarf Monki, pipo/beanie H&M, kengät/shoes Din Sko

Otin kuvauslainaan Monkilta ysärifarkut, jotka eivät sittemmin päätyneet lainkaan kuviimme. Koska tykkäsin farkuista kuitenkin älyttömästi, sain luvan esitellä ne teille täällä joka tapauksessa. Näissä farkuissa on hauska ysärihenkinen istuvuus - vaikka se ei juuri kuvista käy ilmi, ovat lahkeet vähän väljät ja vyötärö sekä takapuoli melkoisen istuvia. Hauska yksityiskohta farkuissa on violetit muoviset pleksitaskut. Samaan settiin kuuluu myös iso farkkupaita. Nämä tulen ehdottomasti hankkimaan keväälle! Kaupoissa nämä ovat loppuvuoden aikana eli jo joulukuussa.

(ok, nyt menee hermo Photobucketiin. Miten sen saa toimimaan niin, ettei se pienennä kuvia omatoimisesti ladatessa niitä sinne?)

--------

I borrowed these Monki SS13 jeans for a photoshoot but they didn't make it to the pics. However, I am allowed to present them to you anyway - love the 90's fit (tight on waist and semi-loose on legs). The fun detail of violet plastic pockets caught my eye. Have to buy them as soon as they hit the stores in the end of December.

13 kommenttia:

 1. Uskomatonta, miten saat kaiken näyttämään niin tyylikkäältä! Itselleni ei ensimmäisenä tulisi mieleen hankkia kyseisiä housuja, mutta sinun päälläsi ne ovat upeat ja katu-uskottavat :)

  VastaaPoista
 2. MMM VERY NICE THE IDEA OF THE PAINT POCKETS!!

  http://7-sevendays.blogspot.it/

  VastaaPoista
 3. Katsoin juuri Muotitietoisen ja näytit todella tutulta. En ole aikaisemmin lukenut blogiasia, joten et sen kautta näyttänyt tutulta. Sitten muistin! Olemme olleet samalla suomen kielen käytön ohjauksen kurssilla, aivan varmasti! Toinen mahdollisuus on, että sinulla on kaksoisolento. Jään ehdottomasti seurailemaan blogiasi, sinulla on ihana tyyli! :)


  Terveisiä vaalenpunaiselta miniläppriltä, joka oli minun mukana kurssilla! :)

  VastaaPoista
 4. * siis miniläppäriltä

  VastaaPoista
 5. Osaatko sanoa, ovatko Vintage Paris -liikkeen myynnissä olevat tuotteet 100 % aitoja, vai piileekö niissäkin vaarana, että osa on feikkejä?

  VastaaPoista
 6. Moikka! Aitoja ovat ainakin omien tietojeni mukaan - muutaman ruotsalaisbloggarin tiedän sieltä ostaneen sekä muutaman suomalaisen (plus itse ostin sieltä sen Chanelin), joiden kaikkien tuotteet ovat aitoja. En tietenkään osaa ihan kaikista mennä takuuseen, mutta kaupan käsittääkseni omistaa Chanel-asiantuntijana pidetty henkilö, joten hänen erehtymismahdollisuutensa lienee aika pieni feikkien kohdalla :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon vastauksestasi!

  VastaaPoista
 8. Haha, kiitos kiltti! :)

  VastaaPoista
 9. True! Could be the coolest DIY :)

  VastaaPoista
 10. Oi kiitos! Aika hauskaa, joo, olin siellä kurssilla! Tosin ihan nenä nutturalla, kun pitäisi gradu saada palautettua ja sit vielä jotain moisia kursseja käyn :D Hauskaa, että olit bongannut Muotitietoisen, toivottavasti tykkäsit siitä!

  ps. pahoittelen myöhäistä vastausta - kävin tänään taas Turussa ja varmaan siksi muistin äkkiä, etten ole vastannut sinulle :)

  VastaaPoista
 11. [...] on tässä harmittanut, että olen onnistunut hukkaamaan (!!) Din Skosta joku vuosi sitten ostetut teräväkärkiset korkonilkkurit, jotka olivat kovemmassa käytössä kuin useimmat muut kengät kaapissani. Voi olla, että olen [...]

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.