maanantai 19. marraskuuta 2012

Wanted: H&M Light brown Eyebrow pen

Photobucket
Otan ja komppaan Erikan viime viikolla etsintäkuuluttamaa H&M:n liquid eyeliner ja valitan omasta H&M:n suosikkimeikkini katoamisesta hyllyiltä. Olen meinaan monta vuotta ollut täysin myyty H&M:n vaaleanruskealle kulmakynälle, jota ei löydy enää ainakaan Helsingin keskustan myymälöistä. Sävy sopi tällaiselle melko kalpealle pohjoismaiselle blondille aivan täydellisesti - useimmat kulmakynät ovat mulle aivan liian punertavan sävyisiä. Tämä oli sopivan kylmä sävy, ja sitten tuote tietenkin napataan markkinoilta pois! Olisi pitänyt ostaa varastoon kun näitä vielä sai, kynän hinta kun oli joku 10-15 1,95 euroa (!) ja kestikin hyvin.

------------------

Erika told last week that she's missing H&M liquid eyeliner and I myself am missing their (H&M's) light brown eyebrow pen! Tried to search it from every store in Helsinki center but couldn't find a single pen! The colour was just perfect for me, hate the idea that I should go looking for a new favourite product when I already found one.

10 kommenttia:

 1. Musta tuntuu, että H&M on supistanut kosmetiikkavalikoimaansa tosi paljon. Meillä oli ihana käsisaippua heiltä, ja yritin etsiä sitten uutta pitkin kevättä mutta missään liikkeissä ei ole sitä ollenkaan. Viime viikolla etsin huultenrajauskynää ja olin aivan varma, että kyllä H&M:ltä sellaisen saa, mutta eipä vaan saanutkaan.

  VastaaPoista
 2. Täällä Tampereella on ainakin pari viikkoo sitten ollut tota light brown-kynää, mutta sen hinta on kyllä huikeat 1,95€ :0 en sitten tiedä puhunko nyt samasta kynästä, mutta täysin samannäköinen se kyllä on! Itse käytän dark brownia, paras kulmakynä ikinä ja hinta tosiaan alle kaksi euroa :D

  VastaaPoista
 3. Hei tässäpä sulle hyvä vinkki uudeksi kulmakynäksi. Itse olen käyttänyt tätä max factorin hazel-sävyä suunnilleen neljä vuotta, ja mihinkään toiseen en enää vaihda. On juuri sopivan vaalea, pysyy paikallaan eikä taita punaiseen ollenkaan. Sopisi varmasti sullekkin oikein hyvin. Hintakin mukavasti siinä 7-8 e paikkeilla.

  http://www.auravita.com/product/MAX-FACTOR-Eyebrow-Pencil-Hazel.PGHB13198.html

  VastaaPoista
 4. Siis aina vaan parempi! En yhtään muista, minkä hintainen kynä on kyseessä, mutta muistin, että edullinen se oli :)

  VastaaPoista
 5. Niin on! Tosiaan, heillä ei enää ole niitä kauniita saippua- ja vartalovoidepurkkejakaan :/ Tylsää, kun tuotteet vielä ovat niin hyviä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon vinkistä! Täytyy mennä etsimään tuota, jos H&M:n kynät on tosiaan loppu... :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä ettet, kun oikea hinta olikin 1,95€ :D

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti oli onnistunut lauantai-ilta/yö :D Multakin tulee nyt kulmakynä-vinkki: MACin brow definer (sellanen ulos rullattava väritikku :D jeez lol), sävy 'fling' on vaalea ja kylmä.. Hintaa vaan on se 18e (tms) :P Mutta pitäis olla laadukas, ja oikean sävyn saa kivasti testattua ammattilaisen avulla.. Sen ostan ainaki ite seuraavaks...nyt mulla on MACin värivaha kulmakarvoille, joka on mun kulmakarvatuote-holy-grail, mutta se on lopetettu.......

  VastaaPoista
 9. Oli oikein hauskaa :) Pitää käydä testaamassa tuokin pikimmiten! Mulla on Lumenen kulmakarvavaha, se on ihan ok, mut tarvitsen sen lisäksi kyllä väriäkin. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.