sunnuntai 25. marraskuuta 2012

TheodoraKävin eilen pyörähtämässä punavuorelaisessa Theodora Second Hand Shopissa laukkuvalikoimaa ihastelemassa. Löysin Theodoran täysin sattumalta blogini kommentin kautta, kiitos siitä siis nimimerkille Xp (jonka Chanel-ostoksen voi nähdä täällä). :)Olen toisinaan käynyt muissakin Etelä-Helsingin designer vintage-liikkeissä pyörimässä, mutta niihin verrattuna Theodora oli ihanan avara ja myytävät tavarat olivat selkeästi ja arvolleen kuuluvasti hyvin esillä. Myynnissä oli esimerkiksi MiuMiu:n, Balenciagan ja Pradan juttuja - Chanelit olivat menneet kuin kuumille kiville - kauppa on todella uusi vielä ja vaatteita ei juuri ole myynnissä, vaan Theodora keskittyy tällä hetkellä asusteisiin. Jos en olisi juuri ostanut erästä kaunotarta Ranskasta suurella vaivalla, olisi tuo ruskea MiuMiu coffer lähtenyt mukaani. Hyvä tosin, että nettikauppakin löytyy, mikäli tulen katumapäälle!

Ja kyllä, nyt huomaan, miten mainostamiselta tämä kuulostaa, mutta lupaan, että kerron kaupasta ihan vain omaksi ilokseni ja siksi, että itse innostuin niin paljon, kun sen bongasin :)
Theodoran omistaja MartinaTheodora Second Hand Shop, Merimiehenkatu 26, www.theodora.fi


------

Brand new consignment shop opened in Punavuori, Helsinki. I visited the shop yesterday and that beautiful MiuMiu coffer bag might be my next bag buy ;)

13 kommenttia:

 1. xp aka minä ;)

  Jos haluat linkkaa tuon nimimerkin mun blogiin, niin olisin todella kiitollinen! :) Nimittäin ostin kyseisen laukun! :)

  http://enninkengissa.blogspot.fi/2012/11/vintage-chanel-single-flap-bag.html

  VastaaPoista
 2. Kiitos tiedosta! Toi linkki ei tosin toimi?

  VastaaPoista
 3. Törmäsin ilokseni myös tuohon samaan liikkeeseen hetki sitten. Oikein tervetullut uutuus vintage-liikkeiden joukkoon ja mikä mahtava valikoima!

  VastaaPoista
 4. Fiksattu! Kiitos huomautuksesta :)

  VastaaPoista
 5. Tottakai, laitoin linkin tekstiin! :) Onnea uudelle Chanelin omistajalle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Se on kyllä täydellinen ja onni, että Helsingissä on nyt tällainen liike.

  VastaaPoista
 7. Todellakin! Asustefriikille tällainen asusteisiin keskittynyt designer vintage -kauppa on ihan unelma :)

  VastaaPoista
 8. Hei! Mekin käytiin tuolla juuri Alman kanssa! :D Ihania laukkuja! Tuota Chanelia, jonka Enni itselleen osti, ihastelin myös minä. Perjantaina se oli varattu hänelle... ;)

  VastaaPoista
 9. Millanen hintataso tuolla on, tai kuinka paljon halvemmalla alkuperäishinnasta noita tuotteita on kaupan? ;)

  VastaaPoista
 10. Mari, tuosta linkistä pääsee nettikauppaan, jossa kerrotaan tuotteiden hinnat :) Mitä hintatasoon tulee, esimerkiksi MiuMiu:n kohdalla voi lähteä siitä, että hinnat ovat uutena noin 1000 euroa tai yli.

  VastaaPoista
 11. Kiitos vinkistä! Tilaukseen lähti miu miu:n lompakko josta olen haaveillut jo jonkin aikaa(viimeksi toissapäivänä heathrown lentokentällä :) ) £280 hinta oli kuitenkin sen verran liikaa LOMAKOSTA, että olipa onni etten tuhlannut viimeisiä rahojani siihen vaan sain melkein saman lompakon HUOMATTAVASTI edullisemmin! Kiitos siis vinkistä :)

  VastaaPoista
 12. Niin on! Nyt siellä on perinteinen classic flap Chanel myynnissä, olisin varmaan ihan pasmat sekaisin ja laukkaamassa ostamaan sen, jos en jo sellaista omistaisi! :)

  VastaaPoista
 13. Eipä kestä! Nämä designer second hand shopit on ihan mun suosikkeja, yleensä melkein priimakuntoista tavaraa paljon edullisemmin kuin uutena :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.