sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Perjantain asu

Photobucket

bleiseri/blazer Mango, t-paita/t-shirt Urban Outfitters, kengät/shoes Louboutin

Huhhh, superkiireinen viikonloppu vihdoin takana, pahoittelut blogihiljaisuudesta. Viikonloppuna kuvasimme Esisovittaja-palstaa Costumeen, tein yhden jakson kuvaukset vielä AVA-kanavalla huomenna (!) alkavaan Muotitietoinen-sarjaan, osallistuin Moët Hennessy Artistry -tapahtumaan, Weekdayn Doomsday-bileisiin ja ehdin käydä vielä poikaystävän vanhemmilla isänpäiväkahveillakin. Melkein kiireisempää kuin arkena! Tässä kuitenkin perjantain asu hitusen epätarkassa kuvassa - palaan viikonlopun tapahtumiin myöhemmin kuvakollaasilla. Rentouttavaa sunnuntai-iltaa! :)

-------

Last Friday's outfit pic found from my iPhone.

 

6 kommenttia:

 1. Nice though.

  http://nita-karoliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hei Aurora, voitkohan auttaa minua! Tiedän, että olet melkoinen Chanel-tuntija, joten mitä mieltä olet tästä laukusta? Onko hinta sinusta kohdillaan tänä päivänä? http://www.huuto.net/kohteet/chanel-single-flap-chain-bag-laukku-gold-plated-hardware/244341348

  Aitous on vahvistettu purseforumilla ja Etinceler Auth. -sivustolla. Vielä viimeinen mielipide; Onko laukku mielestäsi aito?

  Kiitos tuhannesti, jos jaksat vastata!

  VastaaPoista
 3. * vielä lisäys, että kyseessä ei kuitenkaan ole 2.55, mutta satutko tietämään tuon oikeaa nimeä? Single flap chain?

  VastaaPoista
 4. Moikka, kyllä toi aidolta näyttää! Se on varmaan aika vanha, jotain samaa vuosikertaa mun laukun kanssa eli about parikymmentä vuotta. Dustbagikin on samanlainen, ja PurseForum on varmaan luotettavin nettilähde tässä asiassa koskaan. Hinta on ihan ok, tosin jostain eBaysta voisi saada edulisemminkin jos uskaltaa (oman pintapuolisen arvioni mukaan tämä olisi aito: http://www.ebay.com/itm/Auth-CHANEL-Black-Lamb-Single-Flap-Chain-Shoulder-Bag-Cross-Body-Bag-GHW-/321023979565?pt=US_CSA_WH_Handbags&hash=item4abe85302d). Käytetyt double flapit maksavat jopa 2000 eur tällä hetkellä (http://vintage-paris.com/products/detail.php?product_id=594), kun Chanel hilaa hintoja ylös parilla sadalla per vuosi.

  En tiennyt oikeaa nimeä, mutta luotettavan lähteen (lue: Googlen ;)) mukaan tuon nimi olisi vain "Single flap bag".

  Toivottavasti tästä oli apua!

  VastaaPoista
 5. Kiitos todella paljon vastauksesta! Joo taitaa olla juuri silloin 90 luvun alussa valmistettu, näyttää aiunakin kestävältä... Tuo on itse asiassa vintageliike, joka laukkua myy, joten siinä on ainakin jonkinlainen ratat-takaisin takuu. Ehkä sen turvin voisin siis käyttää vähän enemmän rahaa. Laukku on nyt varattuna mulle ja nyt pitäisi tehdä tarkka ja harkittu pohdinta, ostaako vai ei:) Tämä malli silti miellyttää omaa silmääni klassikkoa enemmän. :)

  Kiitos paljon vielä avustasi!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.