torstai 22. marraskuuta 2012

Patinoitunutta puutaNyt ollaan jo aika pahassa pulassa asukuvien kanssa, kun päätän vetää piironginlaatikosta työpöydästämme kesällä otetut kuvat ja esitellä pöytämme teille ;) Mutta mutta, aiemmin meillä oli tosiaan Muuramen valkoisista palasista koottu työpöytä, jonka veimme nyt mökille tämän tieltä - kun toisaalta löysimme mökiltä vanhan säilytyslaatikon palasen, joka oli ehtinyt maata lumen peittämänä jo yhden talven. Laatikon pala oli sopivasti harmaantunut makuumme, joten ei muuta kuin hiekkapaperikone sauhuamaan ja tasoittamaan raakalaudan pintaa työpöytäkelpoiseksi.

Pukkijalat hommattiin Ikeasta (kuten niin moni asia meillä aiemminkin) ja taisivat maksaa jopa 8 €/kpl eli kovin kalliiksi tämä pöytä ei tullut. Omalaatuisen pöydästä tekee ainakin tuo musta leima, joka on ollut ilmeisesti laatikon kyljessä. Olemme olleet varsin tyytyväisiä pöytään - yhtään tikkua en ole siitä saanut. Täytynee tosin sen suhteen koputtaa puuta, heh.

------

Our almost new worktable - made of a piece of a wooden box and IKEA's trestle legs 8 eur/piece. Not a bad price at all :) Some home DIY from last summer that is.

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana pöytä! Niin kaunis puun väri, ja vitsit tuo leimakin on hauska ;-)

  VastaaPoista
 2. Mieletön pöytä! Haaveilen itse samantyyppisestä, tai sitten lavoista tehdystä olohuoneen pöydästä. Täytyy varmaan alkaa askarteleen.. ;)
  Mistä tuo pöydän valaisin muuten on?

  VastaaPoista
 3. Simply perfect.


  http://lauralindlar.blogspot.de/

  VastaaPoista
 4. Uskomaton tuuri! :o Ihan täydellisen kokoinenkin! Meillä on kaikki siisti roina hävitetty :E

  Ton tyyppistä ruokapöytää oon miettinyt..oon jopa miettinyt noita samoja jalkoja..hinnasta huolimatta tyylikkäät!

  VastaaPoista
 5. Oi että kun on hieno pöytälevy! Mäkin kaipaisin uutta työpöytää, jotain tuonkaltaista myöskin, mutta meidän kämpässä on poikaystävän talouteen tuoma sinertävä iso lasinen / krominen työpöytä, josta se ei missään nimessä suostu luopumaan. Se on aivan kaamea. :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.