torstai 1. marraskuuta 2012

Let's seeViime viikon talvitakkikaivannoissa löytyi myös vanha kamelinvärinen takkini, jonka ostin muistaakseni kirppikseltä jokin talvi takaperin. Beige on aina ollut melkoisen hyvä match burgundin kanssa, joten sain tekosyyn kiskaista tuon pipon päähän.

Jännä juttu muuten, että jotkut päivät ovat vain yksinkertaisesti sellaisia, että kaikki menee pieleen. Töissä, blogihommien kanssa, lehtihommien kanssa ja oikeastaan ihan kaiken kanssa lähtien siitä, että aloitin aamun potkaisemalla isovarpaani kylppärin kynnykseen ja unohdin tarvitsemiani papereita kotiin. Useimmiten nämä päivät ovat maanantaisin, mutta näemmä torstaitkin voivat yllättää ei-niin-iloisesti. Ok. Tarpeeksi valitusta. Onneks huomenna on perjantai ja Costume-bileet - ja asupaniikki sen kun kasvaa!

------------------

Ok, here's one outfit I sported some days ago. Today everything - EVERYTHING - has gone totally wrong and I've got a strong feeling that I shouldn't have woken up at all. I'm currently messing up almost everything I do. Usually this day of misfortune appears on Mondays but seemingly Thursdays can do it too. Thank heavens it's Friday tomorrow and  Costume Party :)

8 kommenttia:

 1. Hate those days, mulla oli tiistai. Luin just melkein kuukauden postaukset, liituraitahousuista tähän päivään :) Niin jäljessä kuin vain olla ja voi! Me bad. Nyt en varmaan saa nukuttua, kun mielessä pyörii nahkaiset verkkarit..eikä niitä varmaankaan ole enää missään, kun ne on kerran täällä esitelty ;) Jos saisin valita, kaikki vaatteeni olisi nahkaa.. <3 Työasu-postaus oli mahtava, nyt kun se on mullakin ollut tapetilla (likaiset hiukset, meikitön naama ja kulahtaneet kotivaatteet kun ei enää kelpaa.. ), vaikka aika vapaata onkin.. Puvussa olis ehkä vähän outolintu-olo :D Blogin sisältö -kysymykseen: kiva kun sulla on suht selkeä linja. Mielestäni linjaa ei tartte löysätä. Mutta eihän erikoiset extrat silloin tällöin pilaa mitään..jos on vakiintunut maine :) Ja heh noi pahvikirjaimet..kävelin eilen kotiin lähikauppakeskukseni läpi, ja huomasin, että sinne oli avattu mielenkiintoisen oloinen iso liike…hetken ovella mietittyäni/hassun kääntyilyn jälkeen järki voitti ja menin kotiin enkä kauppaan, mutta positiivisesti mieleen painui noi kirjaimet :)

  (p.s. mulle tarjottiin jo varsinaista trainee-paikkaa, aloitan joulukuussa :))

  VastaaPoista
 2. Jej, mahtava juttu! :) Onnea! Meidän pitää mennä lounaalle joku päivä, kun meidän toimisto on niin lähellä teitä :) Ne nahkaverkkarit tulee vasta nyt tyyliin tällä tai ens viikolla, joten voi hyvin olla et ne ovat kohta kaupassa. Et menetä mitään jos käyt tsekkaamassa! Mulla on nykyään vähän tiukempi pukukoodi, joten päätin kirjoittaa postauksen :> Kiitos! Hauska kuulla sunkin kuulumisia pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 3. Noi kenkulit on kyl kivat.


  http://nita-karoliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Mäkin tykkään ja paljon, tuntuvat todella laadukkailtakin! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :) I law my job.. ;D höhhööh.. Ja definitely lunch joku päivä! Mut saa duunisähköpostista varmaan parhaiten kiinni! :) Ymmärsin, että nahkahousut tulee jo viikolla 42, mutta taisi käydä tuuri jos ne on nyt vasta tulossa _0/ Sääli, ettei niitä ehkä ihan vois laittaa töihin.................

  VastaaPoista
 6. Heitän sua maililla! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana look! Noi kengät on ihan super hienot, mistä ne on?

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Nuo kengät on Nasty Gal -nimisestä jenkkiputiikista, kirjoitin tuolla jossain alempana niiden tilaamisesta ja tullimaksuista :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.