tiistai 20. marraskuuta 2012

Full black


(muuten niin kiva kuva, mitä nyt silmät kiinni ja epätarkka...)

Vähän myöhässä tässä vielä asu, joka sattui olemaan päällä myös lauantaina synttärikemuissani, tosin hiukset vähän kauniimmin laitettuna ja väsymyksen merkit kasvoilta pyyhittynä. Voitin silloin joku aika sitten Mangoon melkoisen ison lahjakortin ja siksi syyllistyn ensimmäistä kertaa itse samaan vikaan, jolle monissa (lähinnä ulkomaisissa) blogeissa hymähtelen - kun kaikki vaatteet on ostettu samasta kaupasta, varmaan jopa samalla reissulla. Puolustuksekseni tosin totean, että nämä eivät ole samalla reissulla hommattuja, eli en sentään "ostanut asua" kaupasta ja sillä tavoin mennyt mistä aita olisi matalin :)

Mustalla mennään, mutta jos se 'väri' jonnekin sopii, niin syksyn ja talven juhliin :) Olisin toivonut, että samettihousut näkyvät vähän paremmin, mutta ne ovat tosiaan vähän löysempää mallia ja melko materiaali juhlavan näköistä mustaa samettia.


bleiseri/blazer Mango, paita/shirt Mango, samettihousut/velvet trousers Mango, korkkarit/heels Louboutin

-----------

My outfit from last Saturday - or more like it, I wore the same outfit on Saturday but with nicer hair and all the signs of stress were wiped off from my face (that is, not like in these pics). Embarrassing - I'm wearing almost everything from Mango... but you see, I won that amazingly big gift card to Mango some weeks ago and that's why I've been shopping mostly there since it's free! ;)

 

6 kommenttia:

 1. onpa kiva bleiseri! paljonko maksoi? tarvisin just jotain ton tyyppistä, vaik en oikein niissä viihdykään, mut niin se vaan on et kokouksissa tulee itsevarmempi olo, kun on vähän hartiaa! :)

  VastaaPoista
 2. Hi!! Nice look! Follow you from Spain!!

  Look at my blog:
  http://elblogdeamayalavid.blogspot.com.es/
  I wish you like it!!

  Kisses!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Maksaa Suomessa jotakuinkin 70-80 euroa :) Tuo bleiseri on vielä ihanan pitkä ja sillä tavalla ns. trendikäs malli - perusbleiserit ärsyttävät muakin, vaikka niitä joutuukin päivittäin käyttämään :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.