lauantai 3. marraskuuta 2012

Arkiasu


huivi/scarf COS, takki/coat Mango, farkut/jeans Asos, laukku/bag Proenza Schouler

Viikonlopun kunniaksi heitin korkkarit nurkkaan ja päätin jatkaa tallustelua Topshopin liekkibuutseilla, joista olen saanut kehuja ihan keskellä katuakin (!). Olisi synti jättää sellaiset kengät käyttämättä :) Raitapaita on jonkun viikon takainen hankinta Zarasta - taisi kustantaa jopa 15 euroa - ja se on viihtynyt päälläni jo nyt niin useasti, että taitaa olla paras hankintani vähään aikaan. COSin järjettömän pehmeää ja lämmintä huivia olen hehkuttanut täällä aiemminkin, mutta täytyy todeta eräs miinuspuolikin: silkkisen tuntuinen kasmirneulos jättää varsin paljon nöyhtää takkini pintaan. Ei siis parhaimmillaan villakangastakin kanssa, harmi kyllä. Lempparifarkkujen etsintä saa taas myös jatkua - kuvassa olevat Asoksen farkut ovat ihanat väriltään, mutta ikävä kyllä melko ohutta kangasta ja siksipä ne ovat venähtäneet ja menevät rypyille ikävästi. Pitänee löytää samanlaiset farkkukankaasta - jos on vinkkejä, laittakaa ihmeessä jakoon!

------

Left my heeled boots home and put on my favourite flame boots (like I had many)... The whole outfit's purpose is only to be comfy enough for a weekend. I found those jeans from Asos some months ago and been wearing them almost every second day - that's why they're losing their shape and getting baggy. Have to find a new pair in similar colour but made of thicker denim. Any tips, please let me know!

6 kommenttia:

 1. Looking good, nuo farkut on kyllä aika täydelliset...

  VastaaPoista
 2. mulla kans olis täydelliset farkut etsinnässä..ei vielä ole tärpännyt...


  http://nita-karoliina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Mulla on tuo sama huivi, ja se on ihana pehmeä ja kaunis, mutta huomasin myös ensimmäisen käyttökerran jälkeen, että villakangastakkini oli täynnä nöyhtää. Siltikin cashmere voittaa ehdottomasti akryylin! Näin sut jokin aika sitten Hakaniemessä nuo buutsit jalassa ja ne oli kyllä makeat.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Argh et ei löydy mistään samanlaisia ja toinen argh sille, et nuo ovat niin ohutta "denimiä" :P

  VastaaPoista
 5. Ei mullakaan! Varmaan tulee etsittyä ikuisesti :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :) Olisit moikannut! En mäkään kyllä kasmirista pois vaihtaisi, nöyhtäämisestä huolimatta suunnittelen ostavani vielä jokusen lisää... :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.