torstai 4. lokakuuta 2012

Wang WangVihdoin, varmaan vuosi oston jälkeen, esittelen ensimmäisen T by Alexander Wangin mekkoni täällä. Kyseessä on Shopbopin alesta hommattu mekko, joka kustansi loppujen lopuksi reilut sata euroa. Mekko on aika makkarankuorimainen, mutta niin pehmeä kuin Wangin kakkosmerkiltä voi vain odottaa (lanseerattiinhan se aikoinaan kera Wangin toteamuksen siitä, että T:n vaatteiden tulee tuntua siltä, että olet juuri nukkunut ne päällä). Makkarankuorimaisuus tosin haittaa sinänsä, että ihan joka mäkkäripäivän jälkeen ei sitä oikein kehtaa kiskoa päälleen, hahhah. :D

Noin muuten mekosta on tullut suosikkini, sillä se tuntuu sopivan minne vain. Näin pääasiassa farkkuja käyttävänä tyyppinä mekon kiskominen päälle saa olon tuntumaan myös juhlavammalta, joten aina kun kaipaan vähän nätimpää oloa ilman erityistä syytä pukeutua mekkoon, on tämä ensimmäisenä mielessäni. Tosin, näissä kuvissa taas vähensin naisellisuuden mahdollisimman minimiin matalilla bootseilla ja pipolla. Istuu normityyliini näinkin :)pipo/beanie Lindex, mekko/dress T by Alexander Wang, bleiseri/blazer 2nd hand RIL'S, bootsit/boots Alexander Wang, laukku/bag Proenza Schouler PS1-------

Finally I'm showing you my first T by Alexander Wang dress I bough something like a year ago already. Never managed to introduce it to you, though. Maybe it's because the dress is very tight fit and there's plenty of days I feel like going around in a garbage bag, bigger the better. However, this is my first thought if I want to feel a bit more feminine - but it's easy to dress down, too (like you should dress down a sweater dress...). That's what I did here.

(sisältää mainoslinkin)

18 kommenttia:

 1. Vau, toi mekko on mielettömän hyvännäköinen sun päällä!

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko! Ja aina parempi, jos se tuntuu vielä mukavalta päällä. Saakohan noita enää mistään?

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko ! Ajattelin heti sinua kun näin tuon pipon Lindexissä ! Eikö Elin Klingilläkin ollut vastaava ? ;)

  VastaaPoista
 4. Love your boots&beanie!!!
  Great look!


  http://lauralindlar.blogspot.de/

  VastaaPoista
 5. great look,
  greatings from rome
  http://thirtiesinthecity.blogspot.de/

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana ja kaunis tuo alempi kuva sinusta! Ottaisin ihan kaikki osiot mielelläni myös omaan vaatekaappiini!

  VastaaPoista
 7. Ihana asu! Mulla on tuo mekko sinisenä, harmi että se on väljentynyt käytössä niin paljon että sopisi nyt muutamaa kokoa isomalle :( Uutta etsin, mutta ei oikein löydy tuota mallia mistään... Ne uudemmat vastaavat wangin mekot on liian lyhyttä mallia minulle-- paitoja enemmänkin!
  Sovitin pipoa Lindexissä ja ajattelin että onpas Auroramainen pipo ;) En ostanut, pitänee palata takaisin, sehän on täydellinen!

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Yritin googletella, mutta vaikuttaa olevan loppuunmyyty :( Samantyyppisen voisi löytää Outnet.com:sta?

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Joo, Elinillä taisi olla viime kevättalvella Acnen samanlainen jossain kuvassa, siitä inspiroiduin :)

  VastaaPoista
 10. Thank you sweetheart! :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos paljon! Sattui hauskasti nuo hiukset tuossa alemmassa :)

  VastaaPoista
 12. Höh! Itse olen niin ihastunut tuohon, että voisin hyvin ostaa jonkin samantyyppisen uudesta mallistosta... harmi tosiaan, jos venähtää! Mulla ei ole vielä venähtänyt, mutta pitäisi varmaan jo alkaa varotoimiin sen varalta ja vaikka ostaa sellainen "paita" sitten isommassa koossa :D Käy ihmeessä hakemassa, toi on niin edullinenkin!

  VastaaPoista
 13. Kristen, enpä tiedä tuletko tätä enää katsoneeksi, mutta mekko löytyy täältä

  VastaaPoista
 14. [...] via: song of style // auroran henkarit // the locals // miss mass // stockholm street [...]

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.