perjantai 19. lokakuuta 2012

This week's inspo


Löysin seuraavia inspiroivia asioita pitkin nettiä:

- Violetin ja tumman viininpunaisen yhdistelmä. Kaikesta burgundin ja beigen yhdistelemisestä jne jne on puhuttu jo pitkään, mutta miksi kukaan ei kertonut mulle, että violetti on tuhannesti makeampaa? Katselin eilen tätä neuletta vähän sillä silmällä, että passaisi hyvin burgundien puvunhousujeni kanssa...

- Epäkäytännölliset, mutta ah niin coolit yhdistelmät kuten turkkitakki ja sandaalit ja muut vastaavat. Kyllä, turkis on supermakean näköinen esimerkiksi paljaita sääriä vasten - mutta näyttäkää mulle sellainen päivä, kun kyseinen yhdistelmä on käytännöllinen eikä vain a. tukalan kuuma tai b. flunssan hankkimista aivan tieten tahtoen. Pyydän Suomeen siis epäloogisempia säitä.

- DAGMARin mustat seittimekot ovat ehdottomasti ykköskärjessä, kun lähdetään alkutalven juhlien asuvalintoja kartoittamaan. Yhtähän näistä ehdin hehkuttaa jo viime viikon keskiviikkona ilmestyneessä Costume 2/12 -numerossa - varmaan huomasittekin!

- Superleveät lahkeet korkealla vyötäröllä ja nahkatakki (ja mustavalkoiset yhdistelmät, aina). Kirjoittaessani tätä sain pienen déjà-vun; olenko mahtanut kirjoittaa samantyylisestä jo aiemminkin? Joka tapauksessa yhdistelmä esiintyy inspiraatiokirjasessani useampaan otteeseen itseni hahmottelemana, joten lienee aika kokeilla käytännössä pian.

- Aivan randomit tavat käyttää suosikkityövaatettani eli kynähametta. Napapaita, valtava ukkotakki ja nahkabootsit. Eivät tulisi heti ensimmäisenä mieleen. Pitää muistaa pitää mieli avoinna ja ennakkoluulottomana, jotta ne parhaat yhdistelmät (ja failit) pääsevät syntymään :)

 

pics: fashionsquad.com, pinterest.com/sweetgarbage/style-fashion, befrassy.net, streetpeeper.com, shopfrankies.tumblr.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.