tiistai 2. lokakuuta 2012

Ruby RoperMinä ostin. Ostin ne varsin tietoisena ja siitä huolimatta, että tullimaksut, ALV ja toimitusmaksu aiheuttavat mojovan lisän tuohon ilmoitettuun hintaan. Onhan näille kuitenkin varattu ykköspaikka Ehdottomina Suosikkibootseinani tälle syksylle, kunhan nyt saapuvat.

Ihastuitko? Klikkaa ne itsellesi täältä.
-------
My shoe crush and prob favourite boots for this fall. Had to order them despite the fact that they may cost double because of the taxes, import fees and shipping. Love them and even live in the US? You should be here already!

(sisältää mainoslinkin)

6 kommenttia:

 1. Aivan mahtavat! Nastygalissa aivan mahtavia juttuja. Olisi mukava jos kenkien saapuessa kertoisit kenkien hinnan lisineen.
  Plussaa myös parantuneesta postaustahdista- sulla ehdottomasti yksi Suomen parhaista muotiblogeista xx

  VastaaPoista
 2. kivat on!=) mutta öhm, miten sä oisit pystyny venyttään metallikärkisiä kenkiä isommiksi.. pituuttahan ei muutenkaan voi lisätä juuri ollenkaan, vain leveyttä.

  VastaaPoista
 3. Emmä tiedä... kantapäästä? :-D Ajattelin, että se on sen ajan murhe (mulla on välillä vähän laissez-faire -asenne tällaisiin juttuihin) :P

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiltti!! Nastygalissa tosiaankin on ihan superjuttuja, harmi kun on jenkkisivusto! Kerron tietty, heti kun tulevat (just vasta äkkäsin, et toimitusaika voi olla jopa 4 viikkoa..Wtf?)

  VastaaPoista
 5. Itse tilaan sieltä useasti ja aina tullut about viikon sisällä! ihanat on kengät.

  http://nita-karoliina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Joovai? Mä katoin, että sillä hitaimmalla tavalla (halvimmalla postimaksulla) tulis 2-4 viikossa :P Piheys iski väärään aikaan, mutta toivottavasti tulevat nyt sitten tuossa 2 vkon aikana :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.