tiistai 23. lokakuuta 2012

Never publishedTajusin, että viikko on niin kiireinen, etten oikein tahdo löytää pimenevissä päivissä aikaa ottaa asukuvia, joten paikataan vajetta kesältä julkaisematta jääneellä asukuvalla. Tämä taisi olla päällä, kun olin menossa Teemun juhliin... Olen järjettömän turhautunut tähän säähän - eihän sille mitään voi, mutta kun mun asukuvat! :D Viikonloppuna olisi aikaa hifistellä asuilla ja kuvilla, mutta sitten iskee jokun ihan jäätävä tihkusadesumu ja jään viltin alle sohvalle nyhjäämään punaviinilasi kädessä ja tylsä leffa dvd-soittimessa. Pitäisiköhän mun ostaa sellainen kirkasvalolamppu, joka näyttäisi vähän tietä tässä lokakuun ihanassa harmaudessa? :)

-----

I realized that I barely have time to breathe this week so no chance taking any new outfit photos (right now at least), so I'm filling in with an old outfit photo taken last summer. Please be patient, I'm trying to cope with this darkness and grey weather.

pic: Johanna

2 kommenttia:

 1. kaunis asu, ja oih kuinka tuo sinun Proenza käy asuun kuin asuun!
  Itse klikkasin juuri kotiin testaukseen uuden Wangin: http://www.theoutnet.com/product/274563
  Toivottavasti saisin nyt vihdoin ajattoman ja monikäyttöisen MUSTAN nahkalaukun paikan täytettyä, liian helposti on näköjään tullut langettua aina kaikkiin ihaniin väripilkkuihin! :)

  VastaaPoista
 2. Ah, olen päätä pahkaa rakastumassa sun blogiin ja tyyliin yhä enemmän! Tykkään siitä, että asut ovat suht simppeleitä mutta niissä on silti aina jotain kiinnostavaa, kuten tässä tuo takki. Ja mulle on myös kehittynyt blogisi myötä jonkinasteinen pakkomielle teräväkärkisiin ja siroihin korkkareihin. Ei hyvä, kun huomioi että säiden kannalta yhä huonompaan suuntaan ollaan menossa, plääh.

  Ja niin, nämä Suomen talvisääolosuhteet + asukuvaaminen...Ei tosiaan yhtälö sieltä helpoimmasta päästä :/

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.