keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Looks like Wednesday's my favourite dayVihdoin vihdoin vihdoin!! Noudin Nasty Gal & Jeffrey Campbellin kollaboraatiokengät postista kotiin tänään ja voi ah, olen tyytyväinen! Näiden saamisessa olikin muutama mutka matkassa: Ensin luulin, että koko kenkä oli myyty loppuun Nasty Galista ja mailasin jo hätäpäissäni asiakaspalveluun. Sieltä kovin ystävällinen henkilö varmisti ikävät uutiset todeksi ja siirryin potkimaan ovenkarmeja syytellen itseäni hitaudesta. Klikkailin itseni kuitenkin harva se päivä uudelleen ja uudelleen Nasty Galin sivuille - ja eräänä päivänä kokoa 36 oli tullut yksi pari, ehkäpä palautuksen kautta. Siinä vaiheessa toimin salamannopeasti ja tilasin kengät kotiin, oi onnea! Harmittavaa kyllä, koko murehtiminen oli kuitenkin turhaa, sillä asiakaspalvelusta tulleesta "ei oo"-tiedosta huolimatta koko varasto täydentyi näillä uudelleen pari päivää sen jälkeen, kun olin sormet hikoillen nopeasti klikkaillut "viimeisen" parin 36:sia itselleni. Eipä sillä, itsehän tulistuin sen verran, että lähetin ystävällismielisen, mutta tuiman mailin vielä asiakaspalveluun siitä, etteivät antaisi väärää tietoa mulle jatkossa :P

Eräs lukija halusi tietää, paljonko lysti maksoi yhteensä tulleineen kaikkineen. Kengät maksoivat n. 170 €. Siihen päälle tuli lähetyskulut 12 €. Suomen tulli vie ensinnäkin tullin, joka on 8 % tuosta 182 eurosta eli n. 15 € ja sen jälkeen koko summasta (kengät+lähetyskulut+tulli) arvonlisäveron 23 %. Arvonlisäveron määräksi tällä hinnalla tulee siis 197 € * 23 % = n. 45 €. Kokonaissumma on siis 242 €. Alvin määrä kuitenkin vaihtelee tavarasta riippuen, eli kannattaa tsekata, josko tilaamasi tavaran kohdalla noudatetaan alempaa alv-luokkaa.

Tullin nettipalvelussa voi tehdä tullauksen itse tunnistauduttuaan nettipankkitunnuksilla, eikä tarvitse mennä paikan päälle tulliin. Muuten se on helppoa, mutta huolellisuutta vaaditaan tavaranimikkeen valinnassa. Niihin voi kuitenkin tutustua helposti täällä ennen päätöksen klikkailua. Pdf:nä saatavan laskun voi maksaa samantien omassa nettipankissaan.

Toivottavasti tästä oli jelppiä, jos meinaatte jotain EU:n ulkopuolelta tilata! :)

------------

Fiiiinally these beauties from Nasty Gal reached our tiny Northern land from overseas, namely Nasty Gal & Jeffrey Campbell Ruby Roper boots :) Couldn't be more happy! I was so nervous and desperate after I saw that these had been sold out - luckily one pair of 36 emerged on the site and I acted super hyper fast. Even though I asked Nasty Gal customer service whether they would be receiving more stock (after I saw that my size has been sold out), they answered that no more refill was coming. Then just few days after that they had restocked all sizes... which was nice of course, but disinformation for me anyway. Trying not to whine... since I've got the most amazing shoes!

(sisältää mainoslinkin)

7 kommenttia:

  1. Oi että miten ihanat kenkuliinit! Itellä on menossa myös hurrrja talvikenkien metsästys. Kauheesti vaan noita vaatimuksia pitää olla että liukkaalla säällä ja pakkasella tarkenee ym. :)

    VastaaPoista
  2. Eikö!! Oon niiiin rakastunut näihin, joudutte näkemään näitä tästä lähtien joka toisessa asukuvassa ;) Näiden pitävyydestä jäällä en kyllä tiedä, mutta toivotaan, että hiekoitus on kunnossa :D Onnea talvikenkäjahtiin!

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Mä oon ihan in love! :D

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.