sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Leather sweatpants
Pipo/beanie Lindex, farkkupaita/denim shirt H&M (vanha!), nahkahousut/leather sweatpants H&M Trend, kengät/shoes Zara

Pikkuisen näkyy kipeänä olo vielä näistä jokusen viikon takaisista kuvista/kasvoista, mutta tässä joka tapauksessa asu ihanien nahkaisten verkkareiden kanssa. Tuollaisia verkkareitahan aiemmin etsin, ja nyt kuin tilauksesta H&M on sellaiset tuomassa kauppoihin (viikolla 42, eli ensi viikolla). Sopivat kaiken kanssa - yksinkertaisimmillaan vaikka valkoisen t-paidan ja mustan jakun parina, koska erikoinen malli tuo sen sopivan "twistin" asukokonaisuuteen. Kyseisten housujen nahka on ihan oikeaa nahkaa ja älyttömän pehmeää sellaista kaiken lisäksi!
-----

You might remember that I was looking for leather sweatpants, so this feels like someone has read my mind! This H&M Trend pair will be available in stores on next week (week 42).

23 kommenttia:

 1. your baggy leather pants are amazing!

  VastaaPoista
 2. Thank you Aurora for your message, I've changed your URL :)

  And super nice look here!

  VastaaPoista
 3. Tykkään kovasti housuista, osaatko sanoa hintaa niille?

  VastaaPoista
 4. Nää ovat 179 euroa. Vähän ehkä korkea hinta, mutta ihan supermahtavaa nahkaakin :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavat pöksyt. Pakko saada!
  http://nita-karoliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Pystytkö tosissaan kävelemään korkokengillä koko päivän kaupungilla? Ei voi muuta kuin ihmetellä ja ihailla! :) Tiedätkö missä myydään sellaisia vihreitä parkatakkeja, joissa on saksan lippu hihassa? Sopivatko ne syksy/talvikäyttöön? Kiitos, jos osaat antaa vinkkiä!

  VastaaPoista
 7. Hei, onko multa jäänyt huomaamatta,vai eikö ne hopeiset kengät joissa "mallasit" Costumessa ole tulleet vielä myyntiin. Nahkapöyksyt ovat tosi hienot, mutta hinta on aika suolainen ..

  VastaaPoista
 8. love this look! perfect-- ♥
  therubberdoll.com/

  VastaaPoista
 9. I found you at chictopia! Love your style :) www.sulimablog.com

  VastaaPoista
 10. Joo, pystyn. Kiitos :D Saksan lippu hihassa? Hmmm... varmaankin kirppareilta tai eBaystä voisi koittaa tai jostain 2nd hand kaupasta. Olen nähnyt niitä vaikka kuinka Berliinin kirppiksillä joskus reilu vuosi sitten :P

  VastaaPoista
 11. Niiden olisi pitänyt tulla viikolla 41 (?) muistaakseni. Onko 41 itse asiassa nyt, ehkä ne tulevat tällä viikolla! :) On vähän ehkä suolainen hinta, pitää vielä neuvotella rahapussin kanssa hankinnasta munkin :D Nuo ovat tuossa vain lainassa siis :)

  VastaaPoista
 12. Thank you sweetheart!! Been pretty inactive in Chictopia, need to update it more often :)

  VastaaPoista
 13. Heippa! Ajattelin vaan vinkata, että etsimisiäsi armeijatakkeja saksanlipulla hihassa niin niitä myydään varustelekassa aivan pilkkahintaan. Omani ostin 1,95e :) Niitä on joko vuorella tai ilman vuorea, joten soveltuvat hyvin syksyyn että talveen. Hinta ero vuorellisessa ja vuorittomassa kyllä on, muttei sekään paha!

  VastaaPoista
 14. Olen joka päivä soittanut myymälään, mutta ei vielä tällä viikolla housut saapuneet(odottavan aika on pitkä). Toivotaan, että ensi viikolla sitten!
  Mitä enemmän housuja katson, sitä enemmän niitä haluan!

  VastaaPoista
 15. Voi ei! Toivottavasti en antanut väärää tietoa... muistaakseni noissa luki, että viikko olisi 42. Varmasti tulee sitten ensi viikolla, kannattaa olla kärppänä! Tsemppiä ja onnea jahtiin! :)

  VastaaPoista
 16. Pystyyköhän tuota toimitusviikkoa tarkastamaan mistään?
  Myyjillä alkaa hermo pettämään, kun oon soittanut niitä jokapäivä.. Ei ole nimittäin vieläkään Helsingin kumpaankaan myymälään vieläkään tullut :(
  Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
 17. Moikka Hanna, kyselin H&M:n showroomilta ja sanoivat, että nämä ovat tulossa vasta marraskuun (!) puolessa välissä, eli ei hätää! Pahoittelen, varmaan mun oma moka enkä katsonut kauppoihintuloa kunnolla :(

  VastaaPoista
 18. Moikka,

  kiitos vastauksesta!
  Ei hätää, jätän hetkellisesti myymälän tytöt rauhaan soitoilt
  ani(he varmaan huokaavat onnesta)
  ja jään odottelemaan :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 19. I admire your gift for combinations! And its not easy, loose leather pants disunites people. But you´ve got it! Highlight: lime warm cap, the restrained grey blouse together with the funky cool loose leather pants - and finally, the edle highheels. I love it!!!! Are leather pants an option for men in 2013???

  Bye, Manni

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.