perjantai 26. lokakuuta 2012

Can't get rid of itWeekdayn vanhasta yhteistyömallistosta Bruno Pietersin ja muiden kanssa napatusta miesten paidasta tulee väistämättä armeijavibat joka kerta, kun sen päälleni vedän. Ei poikkeusta tälläkään kertaa; rakas koppalakkini, (teko)nahkahame ja linjakas villakangastakki tekivät asusta entistä komentajamaisemman. En tiedä, olenko mahdollisesti nyt mokannut tuon villakangastakin käytön kanssa; jos pidän sitä jo näin "lämpimillä" säillä kuin +8°C jne., mitä lämmintä mahdan kuvitella vetäväni päälle sitten, kun mittari näyttää -20°C? :)

Laukkupohdinnoissani en ole päässyt puusta pitkään. Näin jo unta, että ostin jonkin maailman makeimman Alexander Wang meets Reed Krakoff -laukun, mutta ikävä kyllä herättyäni tajusin, etten omista sellaista laukkua. Aamukoomaisessa päässäni pohdin sitten jo sitä vaihtoehtoa, että teetän laukun sen unilaukkuni näköiseksi, mutta en enää millään saanut kiinni sen yksityiskohdista, vaikka kuinka pinnistelin. Samaa sattuu aina, kun juuri herättyään alkaa kertoa hauskaa/kauheaa/omituista unta jollekin toiselle ja parin lauseen jälkeen tajuaa, ettei enää muistakaan miten se sitten meni. Eikä auta, vaikka yrittäisit pääsi sisällä juksata sen takaisin ajattelemalla äkkiä jotain muuta, ja sitten uudelleen sitä unta (eh, been there done that). Turhauttavaa. Tosin, olen joskus onnistunut palaamaan samaan uneen, kun olen oikein sitä toivonut - tai pelännyt, jos ollut kyse painajaisesta :D. Ehkäpä pitää varata piirustuslehtiö sängyn viereen, jos sattuisi ilmestymään jälleen ;)
hattu/hat H&M (old), takki/coat Mango, paita/shirt Bruno Pieters for Weekday, nilkkurit/boots Mango, (kameran kaukolaukaisin/wireless remote control for camera eBay)

-------

Every time I wear this shirt it makes me, almost forces me to combine it to an outfit with an army vibe. Maybe it's the colour, maybe it's the mens' shirt fit, I don't know. This time was no exception, I dug out the cap I've been wearing the whole autumn and my slightly oversized coat from Mango and voilá, we have a commander in the house! (Yes, my jokes are boring). I still haven't decided which bag I am going to buy for myself as a birthday/christmas/for being me present, but I already dreamt about this perfect bad I found. Too bad I cannot remember the exact details of the bag nor the designer. That's the frustrating part of (good) dreams. The harder you try to remember, the farther they escape.

(sisältää mainoslinkin)

5 kommenttia:

 1. Oiii täydellinen takki! Saako udella, että mikä koko sulla on tuosta? Voisin saada vähän osviittaa, että mikä koko olisi sopiva. Meillä ei täällä oo Mangoa ja ajattelin, että jos tilaisin nettikaupasta. Sä se oot aina upea!

  VastaaPoista
 2. haha you're so funny, love the look hun, you look gorgeous x

  VastaaPoista
 3. Ai mikä asu, ihan mahtava :) Mulla on sama takkiongelma. Olen heittänyt villakangastaki nyt jo niskaani, ja mietin miten tulen pakkasilla pärjäämään. Onko vinkkejä, mistä löytää (oikeasti) tyylikkään ja kivannäköisten toppatakin?

  VastaaPoista
 4. Aurora! Very stylish! You have a talent. Your blog contains a lot of useful information. Thanks a lot.

  VastaaPoista
 5. Ihana tyyli! Kuolaan tuon takin perään..

  xx
  http://heelscureennui.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.