keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Muru Pops Down in Tytyri Mine

Kun on ainakin 4 kertaa meinannut varata pöydän Muruun ja saanut jatkuvasti vastauksen "täyttä", ei tarvinnut montaa sekunnin murto-osaa miettiä, kun mailiboksiin kopsahti kutsu Tytyrin kaivokseen nauttimaan Murun ruuista. Emmepä tienneet, että illassa oli luvassa myös Finlandia Vodka Platinumin lanseeraus, mutta se selvisi istuttuamme kauniisti valaistuun ravintolasaliin kaivoskierroksen jälkeen. Alla vanhaan kuvaalbumi-tyyliin kuvia illasta! Lisää tästä maailman ensimmäisestä pop down -ravintolasta, konseptista ja ideasta voi lukea täältä.


-----------
I was invited to Tytyri mine yesterday to enjoy world's first pop down restaurant! The place and the experience were breathtaking, above there you see some pics from the evening :) Read more here!

5 kommenttia:

 1. haha, mulla on ollut sama homma ton pöydän varaamisen kanssa! Aina kun Muruun olen yrittänyt, niin täyttä on ollut, pitäis olla varmaan joskus vähän aiemmin liikenteessä. Tää kaivoshomma vaikuttaa aika mielenkiintoselta konseptilta, näytti tosin kokonaan loppuunmyydyltä :)

  VastaaPoista
 2. Joo sama :D Pitää varmaan varata puolen vuoden päähän tai jotain :P Kaivosdinner ja muu oli kokonaisuudessaan todella hauska ja vaikuttava konsepti, harmi tosiaan, että on mennyt niin nopeasti loppuun. Toivottavasti jatkavat sitä myöhemmin!

  VastaaPoista
 3. [...] Viime tiistai oli yksi unohtumattomimmista illoista hetkeen. Pääsin nauttimaan Murun mahtavaa illallista Tytyrin kaivoksessa Lohjalla, maailman ensimmäisessä pop down -ravintolassa. Ravintola sijaitsi 80 metrin syvyydessä, mutta illan aikana kävimme jopa 350 metrissä. Saimme lainakypärät ja toppatakit, koska kaivos oli ihan oikea kaivos ja paikoin lämpötila tippui +6 asteeseen. Hrrr! Lue lisää Auroran blogista, klik, klik! [...]

  VastaaPoista
 4. Hieno kokemus oli kyllä! En itse päässyt syömään mutta kävin kaivosmuseossa ja näin valoshown, käväsin myös ravintolasalissa. Huikea elämys, vähän kuten Dinner in the Skyn vastakohta!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Niin olis! Toivottavasti jatkavat ensi vuonna... Dinner In The Sky kuulostaa (ja näyttää kuvissa) myös ihan älyttömän siistiltä, sen haluaisin kokea myös! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.