perjantai 21. syyskuuta 2012

heavy chainLähikuva Nellyn célinemäisestä kaulakorusta, johon olen ollut varsin ihastunut. Lisäksi ranteessa vanha Michael Korsin rannekoruni sekä Casion kello, jonka sain käyttööni maahantuojalta. Kyseinen kello on ollut etsinnässä enemmän tai vähemmän jo vuodesta 2009, mutta nyt sitä vasta ranteessani kannan. Kellon hinta on 69 euroa ja samanlaisen saa ostettua näiltä jälleenmyyjiltä.

Koko tähän liittyvän asun näette myöhemmässä postauksessa tällä viikolla, mutta nyt täytyy kiirehtiä. Tuleva kuukausi on varmasti stressaavinta aikaa koko tähänastisessa elämässäni, joten pahoittelen jo valmiiksi mahdollista pientä hiljentymistä täällä blogin puolella. Twitterissä ja Facebookissa kuulumiset päivittynevät silti :)

-------------

Here's a close look to my Céline-look-a-like necklace I bought from Nelly for some time ago. I'm also wearing my bracelet from Michael Kors and Casio watch that I got from their importer. I'm already sorry for you because of the upcoming month: I'm prob not able to blog so much I'd like to since the upcoming weeks are the most stressful weeks I've ever had in my life. However, you'll be able to follow me on Twitter & Facebook normally :)

(sisältää mainoslinkin)

4 kommenttia:

 1. Hei! Eräässä blogisi seinäkuvassa (kuva on päivätty 22-09-2011) esiintyy ihanat mustat tolppakorkokengät terävällä kärjellä. Mistä moisia saa ja paljon on hintaa? Oon etsinyt ihan hirmuisen kauan vastaavia! Kiitos, jos ehdit vastata.

  VastaaPoista
 2. ihana ku sulta tulee niin usein taas juttu :) ikävöin sun blogia kovasti ku olit tauolla!

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Ne ovat Zarasta, ostettu ehkä keväällä 2011 ja syy siihen, miksi sanon voi ei, on, että myin ne koossa 37 juuri pari viikkoa sitten 20 eurolla täällä Costumen Fashion Talkissa. Olen kuitenkin nähnyt samantyyppisiä joku aika sitten ainakin Nellyllä useammassakin värissä, ja vinkkaan, jos tulee vastaan muualla!

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos ihanasta kommentista! Mulla oli ikävä bloggaamaan kun olin tauolla :>

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.