torstai 6. syyskuuta 2012

Cowgirl lost in the city

länkkäri1

Päätin tässä yksi päivä pitää asuni mahdollisimman rauhallisena  - ehkäpä kokomustana sipauksella tummanpunaista huulipunaa. Jossain naksahti ja lähdin ulos tämän näköisenä länkkärityttönä unohtaen hienostuneet huulipunan sipaisut jonnekin kylppärinkaapin laatikkoon. Suhteellisen villi paitani on eBay-löytö, jonka ostin vajaa kuukausi sitten texasilaiselta myyjältä. Kyseessä on siis aito lännenpaita ja vieläpä farkkumatskussa, joka tarkoittanee siis parasta mahdollista vaihtoehtoa itselleni. Ihan täydellinen kombo.

Asiasta ihan kukkaruukkuun: onko kenelläkään muulla käytössä Photobucket? Mulla se on takkuillut jo useamman päivän eikä anna ladata kuvia/päästä mua omiin albumeihini vaan droppaa yhteyden. Flickr on ihan ok korvike, mutta sinne kun ei saa niin isoja kuvia kuin haluaisin, niin mielelläni ottaisin Photobucket Pro:ni takaisin.. Samoja kokemuksia?

länkkäri3

hattu/hat Zara, paita/shirt eBay, farkut/jeans H&M, bootsit/boots Mango, laukku/bag Céline

länkkäri2
länkkäri


This one day I was planning to wear something very casual and cool, maybe even full black and just some burgundy lipstick... can't really reconstruct what actually happened but this is what I wore that day. I got that shirt from eBay the other day last week and it seems to fit perfectly here, but actually it's a bit (ehm, a way) too big and I should take it to a dressmaker/find a sewing machine and after that it would be perfect. Now it's kind of twirling around when I'm walking, dropping of the shoulder and getting stuck everywhere. But western and denim is a match made in heaven for me, so I'm totally wearing it.

12 kommenttia:

 1. Hurja asu, mutta kannat sen hyvin! Mulla oli kans n kuukausi sitten ongelmia photbucketin kanssa, en päässyt muutamaan päivään lataamaan kuvia laisinkaan.. Sitten, yhtäkkiä, kaikki alko toimiin taas ihan normaalisti! Mitäköhän ongelmia sielläkin nyt on?

  VastaaPoista
 2. Flickr Pro:n ainakin jos tilaa (vuosi on esim. n. 25 dollaria) niin kaikki kuvamäärät ja koot sun muut on rajoittamattomia. :)

  P.s. Haluun kans tollasen hatun! Mahtava!

  VastaaPoista
 3. Todella toimiva asu! Pidän erityisesti laukusra, aivan upea. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiltti! Nyt näyttää mulla toimivan, mut luoja miten hitaasti... :( Harmittaa, kun kuitenkin maksaa pro:sta! Toivottavasti jatkossa toimii - ainakin meillä - moitteettomasti :)

  VastaaPoista
 5. Sama Photobucketissa! Flickrin "ongelma" on vain hankalampi koodien poimiminen, siksi tykkään Pb:stä :D Se hattu on Zarasta jo viime vuonna ostettu... pitäisi varmaan lopettaa sen esittely täällä, kun joku muukin sitä haikaili eikä oikein enää mistään saa :P

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Laukku on Pariisin tuliainen, simppeli mutta nätti! :)

  VastaaPoista
 7. Loisto paita,

  http://nita-karoliina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Näyttää mielettömän hyvältä, kun oot valinnu just vaaleet farkut ton paidan kanssa! :)

  VastaaPoista
 9. Oo, näytät upealta!

  VastaaPoista
 10. Ihana paita, itse olen tykästynyt juuri tähän länkkäri cowboy tyyliin, ostin kukkapaidan Vilalta joka oli samantyylinen. Tästä kuitenkin näkyy että paidalla on historia, se on todella hieno!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Upee paita! :-)

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.