perjantai 10. elokuuta 2012

//What I'll wear to Flow Festival...//

Koska aiemmat vuodet olen tehnyt ennakkoon Flow'sta vain postauksia siitä, mitä haluaisin laittaa sinne päälleni, ajattelin lähestyä puheenaihetta tällä kertaa vähän realistisemmasta näkökulmasta ja kertoa, mitä olen ihan oikeasti suunnitellut pukevani sinne. Vaikka sinällään pidän asuissa käytännöllisyyttä yhtenä vähäpätöisimmistä seikoista, olen kuitenkin sen verran realisti, että en kuvittele keikkuvani 12cm piikkikoroissa festareilla n. 10 tunnin ajan.

Alla siis lyhykäisyydessään suunnitelmani perjantaille ja lauantaille (joskin olen jättänyt sääfaktorin huomiotta, omassa Flow'ssani ei ainakaan sada, on +14°C sijaan +24°C ja todellakin paistaa aurinko). Voi olla, että joudun ymppäämään pari talvivaatetta suunnitelmaan, mutta ei mennä siihen.Tässä Suuri Suunnitelmani, joka ikävä kyllä näin tässä tekstiä kirjoittaessani on jo osoittautunut flopiksi. Tähän päivään asti kuvittelin liihottelevani upeasti tuo mekko päällä Flow'ssa pieni Mac Clutch (palaan tähän huomenna..) olallani, mutta elämän kurja realismi iski ja kävi ilmi, että kuvan malli on (yllättävää kyllä, kun 165cm olen) melkoisesti pidempi kuin minä. Upeat Chloë Sevigny for Opening Ceremony -bootsini eivät siis näkyisi mekon alta minnekään. Eli mekko vaihtoon, muuten asu tapahtuu. Toinen suunnitelmani on Zaran aleista 9 eurolla kalastamani verkkotoppi (minimekko tällaiselle pätkälle), H&M:ltä käsittämättömässä epähuomiossa ostettu hame, collegepaita, Topshopin bootsit ja tietty tuo laukku. No nyt, jekkuna tässä asussa olisi se, että topin ollessa mekkopituutta, sen verkkohelma olisi pidempi kuin itse minihameen helma, dvs. näkyisi sen alta.

Koska omat suunnitelmani ovat nyt julki, kertokaa ihmeessä, mitä te aiotte (tänään, jos ette ole jo jossain muualla kuin koneen ääressä) tai huomenna pukea Flow'hun? Lupaan olla tulematta häiristevästi stalkkeroimaan, vaikka tunnistaisin asut ;)

---------

Flow Festival 2012 ahead today and tomorrow, get there or die tryin. This is not what I "would want to wear if I only had these" like thing - I'm more realistic and basically photographed a half of these on my own since I couldn't find a pic from internet. However, thing is that these are the outfits I am going to wear (well, at least if the weather is like I have requested to be sent) at Flow 2012. Ehm... to be honest, well, I don't have the Zara dress but that's because it's too long for me. I was going to buy it anyway, so it counts. Any favourite festival wear in your closet? 

4 kommenttia:

 1. That Zara dress and Rebecca Minkoff bag are gorgeous!Have fun on the festival site.http://lartoffashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tänään aion pukea päälle APn suuren mustavalkoisen pilkkukollegen, oversize t-paidan joka näkyy sitten sieltä alta ja Weekdayn löysät shortsit. Jalkaan Dr. Martensit. Huomenna aion laittaa ylle COSin t-paidan, katkotut farkkushortsit ja maailman hipstereimmän susitakin. Sunnuntaina laitan päälle Asoksen mustavalkoisen avaruus-teemaisen collegen, Leviksen valkoiset 510 ja Weekdayn muutaman vuoden vanhat luottokengät. Aika synkästi mennään, mutta toivottavasti on hyvä olo vaatteissa ja muuten hyvä meno.

  VastaaPoista
 3. natali: Thanks! Unfortunately the Zara dress was not short enough for me :DMikko: Kuulosti todella hyvältä asulta! Mun piti muokkaa asut ihan kokonaan uusiksi, kun kuulin, että asteita on yöllä tulossa n. +9°C, kun tulen kerta niin helposti aina kipeäksi. Ihmisillä oli kyllä todella makeita asuja, Flow'ssa kuljeskeleminen on todella inspiroivaa tyylimielessä! :)

  VastaaPoista
 4. [...] olenkin tuon mekon jo esitellyt, mutta täällä blogin puolella en ole siitä vielä hiiskunut. Huokailin viime kesänä Zaran pitsimekkoa, joka ei sitten passannutkaan mulle – mutta nyt melkein vuotta myöhemmin löysin sen [...]

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.