maanantai 27. elokuuta 2012

Väriä päähänKun lunta alkaa tulla, voitte olla varmoja, että suojaudun siltä pipolla. Tällä kertaa se pipo voisi olla myös värikäs - erottuisinpahan mustien villakangasulstereiden merestä ja mikäli vetäisin pipoa bohosti koholleen kuten Elin Kling, saattaisin jopa näyttää trendikkäältä. Talven päällysvaatteissa trendikkäältä näyttäminen kun on jo aikamoinen temppu, Suomen talven läpi kun harvemmin pärjää edes pelkällä villakangastakilla. Se ei ole leikin paikka.

pipot/beanies:

1. Asos // 2. Asos // 3. Asos // 4. Acne // 5. Acne (Elin Kling wearing)

----------------------

When the first snowflake falls down here I bet I am covering my head with a beanie. Inspired by Elin Kling's angora beanie from Acne's FW12 collection, I can already see myself strolling down Helsinki's streets in neon coloured boho beanie. Good way to spot me as everyone else is wearing black outerwear :)

(sisältää mainoslinkin)

3 kommenttia:

 1. En tiedä rannikkoalueista, mutta mä ahkerasti oon mennyt kyllä talvet läpi villakangastakilla. :) Mut oon kyllä valkannut sellaisia, joissa on mahd. suuri osuus villaa ja tietysti mahd. paksu, noilla lähinnä polyesteriä olevilla "villa"kangastakeillahan nyt tuskin tarkenee edes syksyllä :P Mutta viime talvena kyllä alkoi kaivata jotain napajäätikkötakkia x)

  VastaaPoista
 2. Thanks for sharing this, love them.

  http://lauralindlar.blogspot.de/

  VastaaPoista
 3. Mäkin, mutta hytisten toisinaan, vaikka ihan villaa osa takeista onkin :( Toivottavasti tänäkään talvena ei tarvitse hankkia canadagoosea tai jotain..

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.