keskiviikko 15. elokuuta 2012

//Surprise!//

Älä sano, aikamoinen yllätys! 

Lilystä keväällä lähtiessäni olin totaalisen varma, että en enää koskaan bloggaa mitään - mutta jo toista kertaa kävi samanlailla. Oltuani erossa sopivan aikaa - kuukauden, kaksi - blogistani huomasin olevani jälleen kameran kimpussa ja selaamassa tuntitolkulla inspiroivia sivuja netistä. Niinpä Costumen lähestyessä mua olin ensin skeptinen (olenkohan about muuttanein blogi tässä maassa?), mutta juteltuani enemmän Costumen loistavan tiimin kanssa ja nähtyäni lehden, olin valmis tarttumaan uuteen haasteeseen. Lisäksi bloggaajat on valittu todellisella huolella, ja olen äärettömän iloinen saadessani liittyä sellaiseen joukkoon :)

Myös tällä kertaa blogi siirtyy, mutta pääsen tekemään myös lehteen sisältöä. Printin tekeminen on uusi ja ihana haaste, joka kiehtoo hurjasti. Vakkaripalstaani pääsee lukemaan jo ensimmäisessä numerossa!

Blogi siirtyy siis 23.8.2012, jolloin costume.fi avataan. Tämä on superjuttu!

-----------------

My blog is moving (yep, again!) to costume.fi on 23th August 2012, just a bit over a week to go! I'm so glad that I can announce you that I am also going to contribute on the printed magazine. This is going to be awesome. I love the team too, this is going to be great!

6 kommenttia:

 1. Hyvä Aurora! Sovit sinne täydellisesti, tosi hyvän tiimin ovat saaneet kasaan, kunnon muotibloggareita eikä mitään huttua:)

  VastaaPoista
 2. Upeaa, mahtavaa, onnea tosi paljon! ^^ Olet kyllä todellakin tasan se oikea ihminen tekemään muotilehteen sisältöä, ja koko Costume vaikuttaa muutenkin tosi kiinnostavalta ja sitä on tekemässä paljon upeita ihmisiä. En malta oottaa ekan numeron ilmestymisä!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa!! Ihanaa!! Onneksi olkoon! :) Odotankin Costumea ja sun palstaa innolla!Anni

  VastaaPoista
 4. Loistavaa, paljon onnea! Odotan myös innolla ko. lehteä sekä juttujasi :).

  VastaaPoista
 5. Miten hienoa! Kuulut Costumen tiimiin ehdottomasti ja odotan innolla costume- bloggailujasi ja palstaa :)

  VastaaPoista
 6. Anna: Kiitos!! Mä oon ihan samaa mieltä, tosi hyviä bloggaajia valittu mukaan! Lifestyle-genren puuttuminen ei itseä juurikaan haittaa :) Maria: Kiitos kiltti! :) Toivotaan, että alkaa lehtijuttujenkin teko rullaamaan... Uutta ja jännittävää se ainakin on! Eka numero ilmestyy 22.8. eli silloin äkkiä nappaamaan se ;)Anni H: Kiitos! Toivottavasti tää alkaa tästä sujumaan, eka yritelmä oli aika räpeltämistä :D Onneksi on hyvä tiimi tekemässä lehteä, niin saadaan ammattimaista sisältöä, vaikka tällainen untuvikko räpeltääkin :Dh_eidi: Kiitos paljon! :) 22.8. tosiaan kannattaa vilkuilla lehtihyllyjä, mielettömän kokoinen paketti muotia tulossa! :)Milena: Kiitos myös sinulle! Olen tosi otettu, että tulin valituksi näin mahtavaan joukkoon - ja tekemään jopa lehteä! Vau! Ja jee! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.