perjantai 24. elokuuta 2012

Sport onVaikka Alexandra Spencer (oik.) näyttäytyi blogeissa paljon huomiota saaneessa Reebokin jääkiekkopaidassaan jo toukokuussa, vasta nyt on alkanut näkyä enemmän siitä inspiroituneita versioita pitkin nettiä. Itse taidan jättää skipattuihin trendeihin (poikaystävä huokaisee helpotuksesta, hän kun älähti pahemman kerran esitellessäni aikoinaan Spencerin kuvaa), lähteekö joku muu mukaan? :)

---------

I don't know what to think about this basketball/ice hockey shirt trend, so I might skip over it. Anyone else who considers jumping in the trend?

kuvat: lamodellamafia.com, carolinesmode.com/stockholmstreetstyle, victoriatornegren.devote.se

8 kommenttia:

 1. Onpa tuo vasemmanpuoleinen asu hyvännäköinen!

  Mutta ehkei silti...

  VastaaPoista
 2. Joskus etsiskelin noita paitoja netistä, mutta aika huonosti löytyi. Joten multa peukut!

  Ainoo vaan, että tulin sitten tulokseen, että tuntuu jotenkin "tekopyhältä" pitää esim "La Lakersin" - paitaa, kun en edes välitä erityisemmin koripallosta. Vähän sama kuin pitäisin jonkun bändin paitaa, jonka musiikkia en edes kuuntele...

  Hei, tiedätkö kuka toi keskellä oleva tyttö on, tuo ruskeatukkainen "Spaissari"- kengissä? Mulla on vaan sellanen mielikuva, että tytöllä olisi blogi, mutta en vaan saa hänen nimeään päähän...

  Kiitos sinulle kivasta blogista!

  VastaaPoista
 3. No eikö! Célinen pelipaita, mistäköhän sellaisen saisi... :)

  VastaaPoista
 4. Hihiii :)

  Ostaatko vastata vielä, kuka tuo tyttö on? Mua vaan nyt vaivaa niin paljon se.. :)

  VastaaPoista
 5. Jannna: eBay on paras mitä oon löytänyt! Samaa mietin noiden bändipaitoihin rinnastamisen kanssa, että kehtaisko käyttää, jos ei ole bändin/joukkueen fani edes. En tiedä tytön nimeä, bongasin Stockholm Streetstylestä. Taisi olla Copenhagen Fashion weekiltä bongattujen joukossa? Toivottavasti löydät :)

  VastaaPoista
 6. Heh, en näemmä osaa käyttää vastaa-toimintoa vielä kunnolla, tuo alempi vastaus oli siis marjukalle ja ylempi sulle :)

  VastaaPoista
 7. Heh, ei se mitään, mä oon täällä vaan malttamaton, kun mulla on sellanen fiilis, että oon joskus lukenut ton tytön blogia, mutta en vaan enää muista sitä blogin nimeä...

  Joo, Ebaysta joskus kattelin, mutta aika niheesti oli (tosin siitä on kyllä jo aikaa). Musta se on jotenkin hölmöä pitää bändin t-paitaa, jos ei sitä musiikkia edes kuuntele. Joten taitaa nää urheilupaidat mennä sit muille. Vaikka tuliha sitä joskus pidettyä lapsena "Miami Dolphins" - lippistä, enkä ees tienny mikä joukkue on kyseessä... :D Että ehkä ei sit pidä ollakaan niin tiukkapipo ;)

  VastaaPoista
 8. Käytän poikaystävän isoja korispaitoja kotimekkona! Ovat hyviä etenkin kesällä, suosittelen!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.