keskiviikko 29. elokuuta 2012

Seen my motorcycle? It's barbie pinkPaita/top GinaTricot // farkut/jeans Topshop // nilkkurit/ankle boots DinSko // laukku/bag Rebecca Minkoff

Ostin toissaviikolla GinaTricotista vajaalla kympillä tuon bandana-kuvioisen topin, sillä kesällä muhun iski pitkästä aikaa kunnon bandanavillitys. Viime kerrasta on jo aikaa, muistaakseni bandanoita käytettiin erään pienen kyläkoulun yläasteella tyyliin kolmiomallisena emäntähuivina päässä. Siinä varsin tarpeeksi nolostuttavia muistoja bandanoista - joita siis käyttötavasta huolimatta allekirjoittaneella oli ainakin viittä eri väriä - mutta sekään ei siis estä mua innostumasta niistä uudemman kerran. Ainakaan, jos paita maksaa kympin ja ei siten ole maailman suurin taloudellinen menetys, mikäli menneisyysahdistus iskisi oikein toden teolla päälle ;)

Melko moottoripyörähenkisellä asulla mentiin viikonlopputripilläni Jyväskylään vanhempia moikkaamaan - bandanakuvio, musta nahkatakki ja ärhäkät bootsit jotenkin tuntuvat luovan sellaista mielikuvaa yhdessä?

------------

My outfit from last weekend when I was visiting my parents in Jyväskylä (a city in middle Finland). I bought that top for less than 10 euros in GinaTricot - so I didn't have to consider too long if I could even wear it without flashbacks from 90's. The whole outfit has got somewhat a motorcyclist touch... Somehow this bandana+leather jacket+edgy boots combo just gives you that feeling. If I was ever to ride a motorcycle, it should be pink and it wouldn't go faster than 50km/h. I think that's called a vespa.

12 kommenttia:

 1. Hei, onpas rouheat ja räväkät nilkkurit! Ovatko tämän syksyn Dinskon valikoimaa? Itse en ole sieltä aikoihin edes katsonut kenkiä, kun ei tunnu istuvan tyyliin, mutta ennakkoluuloni karisevat hetkessä, jos tyyli on tuota tänä päivänä! Upea pipotyyl myös, tykkään niin paljon!

  VastaaPoista
 2. Miiiistä on nahkatakki, täydellinen leikkaus?!

  VastaaPoista
 3. Ihanat hiukset sinulla, juuri tuollaisten perässä olen itse vaalennusrumban kanssa!

  Voitko kertoa, onko tukkasi tasapitkä vai leikattu kerroksittain? Tällainen hiusamatööri ei suoraan kuvista näe kuin sen että latvat laskeutuu hirmu kauniisti (toisin kuin allekirjoittaneella).

  VastaaPoista
 4. En oo lempiblogiani piiiitkään aikaan kommentoinut :) Toi laukku aiheuttaa mulle traumoja (tai lompakolle) kun se kummittelee joka asussa ;) so far olen vastustanut kiusausta...mutta jatka tuohon malliin, niin olen kohta yhden laukun _rikkaampi_ :D Asiaakin oli: Mulla on huomenna työhaastattelu, ja kun selailin yrityksen henkilöstösivuja huomasin, että sä oot siellä töissä! Cool! :) Varmaan ihana paikka olla töissä! Vinkkejä haastatteluvaatetukseen? Jotenkin oon ymmärtänyt, ettei asuvaatimukset ole hirveän korkealla siellä..? :O Toisaalta haastattelutilaisuus on pikkasen eri asia.... :)

  VastaaPoista
 5. Mä oon niin ihastunut tuohon laukkuun, että... siksi se varmaan näkyykin joka asussa ;) Maailman pehmein, kätevin ja ihanasti boho laukku. Nice, oot tulossa meille haastatteluun! :D Valmistuitko siis jo? Ei tosiaan tarvitse pingottaa pukeutumisen kanssa; farkut, joku siisti paita ja bleiseri toimivat oikein hyvin haastiksessa - töissä on sitten välillä sitäkin rennompaa pukeutumista :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kiltti! :) Tukka on tasapitkä, tosin vanhat otsatukan jäänteet ovat vähän ylempänä tuossa edessä. Toivottavasti saat toivomasi lopputuloksen! :)

  VastaaPoista
 7. Nahkatakki on ihan H&M:n vanhaa mallistoa, taisi olla myynnissä kevättalvella :P Voisi löytyä vielä vaikka eBaysta? Tai ilmoita Fashion Talk -sivulla, että vastaavaa etsitään! :)

  VastaaPoista
 8. Eivät valitettavasti ole, vaan viime syksyn :/ DinSko onnistuu aina välillä yllättämään, vaikka vähemmissä määrin siellä on viime aikoina tullut käytyä :)

  VastaaPoista
 9. Stalkkasin vähän. Vinkki: rennosti vaan, läppää saa heittää ja pitää heittää ;)

  VastaaPoista
 10. En oo valmistunut! :D Naurattaa siks, että far from it.... Mä siis aloitin ÅA:ssa, ja se on aiheuttanut vähän hidasteita, kun ei maisteriopintoja voi tehdä ennen kun on paperit sieltä ulkona, joten ajoittain on ollut aika paljon hukka-aikaa..ja oon tehnyt myös vähän liikaa töitä ja muuta.. eikä etäopiskelu ole tehokkainta laatuaan.. Joten nyt vasta syksyllä aloitan virallisesti Turun yliopiston maisteriohjelmassa :) ja tarkoitus on pysyä aikataulussa! TY vaikuttaa aika toimivalta yliopistolta, joten uskon, että sieltä on hyvät mahikset valmistua ajoissa! Tästä toimistosta; se on ollut mun haavetyöpaikka todella kauan, ihanan mielenkiintoinen konsepti kokonaisuudessaan! :) Kiitos vaatevinkeistä! :) Mietin pukua, mutta eihän sitä halua vaikuttaa tosikolta..alipukeutuminen haastatteluun on vain aika paha moka..

  VastaaPoista
 11. your style is amazing! luv that biker jacket!

  xoxo
  lilly

  http://lostinseptember.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. Thank you sweetheart! That's my favourite jacket <3

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.