keskiviikko 8. elokuuta 2012

//Perfect pair of black jeans//Allright, nyt on kaikki sitten nähty. Hankin nimittäin muutama viikko sitten mustat kulutetut farkut Asokselta ja olen ollut niin järjettömän tyytyväinen niihin, että jatkan järjetöntä linjaa ja lataan kuvan takamuksestani blogiini. No, koittakaa kestää. Lupaan, ettei toistu.

Ko. denimihmeet saavat istuvuudesta 10, väristä 10- ja laadusta (eh, sen tunnusta ainakin) 9. Enpä ole vähään aikaan ollut yhtä onnellinen farkuista. Tiedustelin Asos.com:in asiakaspalvelusta, että olisiko näitä loppuunmyytyjä farkkuja tulossa lisää, mutta eivät osanneet sanoa. Lupaan kuitenkin vinkata, jos nään näitä uudelleen myynnissä, ettei jäisi ihan vaan yksipuoliseksi "haha nää on niin ihanat ja sä et voi saada näitä" tyyppiseksi postaukseksi. Niinkuin yleensä mun postaukset ovat.
(Toivottavasti en traumatisoinut teitä nyt.)  I would never have thought that I would upload a picture of my behind on my blog but you see, I bought these amazing jeans with perfect fit and wash and now I'm so happy that I'm showing you a pic of my bum. 


However, these cost only like 40 euros and are strechy as anything. I asked Asos.com whether they would be receiving more stock any time soon but they couldn't tell. Would've wanted to buy an another pair!

6 kommenttia:

 1. Onpas kyllä kertakaikkisen kivat! Ja hyvät takaakin ;)

  VastaaPoista
 2. I like your blog style and has everything I like.

  VastaaPoista
 3. Want one for myself!They look stunning!http://lauralindlar.blogspot.de/http://lauralindlar.blogspot.de/

  VastaaPoista
 4. mulla on nää samat, mut mun perse ei näytä nois ollenkaan hyvältä... Bonusta väristä ja stretsistä mutta korkeaan ja midivyötäröön kyllästyneenä vois olla matalammat. Liian pitkät lahkeet myös :D No eivät maksaneet kuin 18 puntaa!

  VastaaPoista
 5. Lilou: No eikö!! Oon ihan myyty, vaikka normaalisti kaikki farkut ovat ihan tuskaisia! :DClara Turbay: Thank you sweetheart! <3Laura L: Thank you!! I'll update here if they take them on sale again!anonyymi: 18 puntaa? :O Mä maksoin "paljon" enemmän.. jotain 40 euroa. Nyt oon missannut jotain! Ei munkaan takamus oikeesti näytä hyvältä, otin 100 kuvaa ja valkkasin yhden. Hehheh. Vitsi. (Tyhmät(kään) vitsit ei jotenkin toimi näin kirjotettuna.) :P

  VastaaPoista
 6. Joo, ne olivat jonkin aikaa sitten mega-alessa, harmi ettei tätä mallia ollu petitenä. Mul on kyl jonkinlainen ongelma ton asoksen takaliston kanssa, taskuissa on jotain outoa, näyttää halvalle? En "osaa laittaa sormeani sen päälle" mutta jokin tökkii which is tylsää koska asokselta kivoja farkkuja löytyykin oikein kunnolla!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.