maanantai 27. elokuuta 2012

KotiviikonloppuSyön koko ajan kun olen kotona vanhempieni luona. Siis ihan koko ajan. Kaapit on täynnä kaikkea hyvää, jota en itse raskisi ostaa - ainakaan niin montaa sorttia.Meidän vähän pöpi kissamme Niilo, jonka päiväaktiviteetteihin kuuluu lähinnä nukkuminen ja syöminen. Saa kiinni hiiren, mikäli se on jo kuollut.Vein 18-vuotiaalle pikkusiskolleni Glitteristä saamani pupukuoren - googleteltuani pupukuoria sen jälkeen alkoi vähän harmittaa, etten pitänyt vain itselläni. Oikeastaan aika cool.
Joimme samppanjaa, koska äiti oli antanut (!) jättitrampoliinimme pois. Siis samppanjapulloa vastaan. Leikki-ikäinen minä jossain päin pääkoppaani protestoi vähän, mutta tunnustettakoon, että kerran kesässä sillä pomppiminen ei ehkä ole riittävää määrä sen pitämiseksi.Soittelin vanhoja nuottejani epävireisellä pianollamme.Tein nopean aamutreenin naapurimaan vauhdikas teknotyttö korvissa.......jonka jälkeen olikin jo syytä palata takaisin syömisen pariin, eli vertailemaan Pappagallon (<3!) ja Lidlin sorbetteja. Ei varmaan vaikea arvata, kumpi voitti (eli kumman purkin söin tyhjäksi). ;)

----------

Random snaps from last weekend I spent home in Jyväskylä with my parents. Playing piano, eating sorbets, relaxing with our new magazine and champagne and EATING (which covers pretty much 70% of my time I spend home with my parents. They got so much too good food in fridge)

2 kommenttia:

  1. wau, chopinia ;) Kaikkea sitä paljastuu tutuista bloggaajista! nimim. itsekin entinen pianisti

    VastaaPoista
  2. Chopin oli mun suosikki aikoinaan, hyvin tunnistettu! ;)

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.