perjantai 31. elokuuta 2012

Helppo syysasuhattu/hat GinaTricot // neule/knit Weekday // farkut/jeans Zara // bootsit/boots Mango // 

Tässä syksyn saavuttua täysin varoittamatta osittain siksi, että kuvittelin elokuussa olevan vielä lämmintä, on tullut hieman kiire kaivella syysvaatteita varastosta noin kylmempien aamujen varalle. Tämän aamun pelastin sattumalta käsiini sattuneella mustalla neulemekolla, joka sai tässä toimittaa paidan virkaa. Leopardi ja viininpunainen on edelleen mielestäni varsin passeli peruskombinaatio syksyn varalle. Syksyt aina herättävät minussa hatunostohimon, joten tässä näätte päässäni syksyn ensimmäisen hattuhankinnan, joka oli onneksi vielä hyvinkin edullinen.-----------

The autumn shouldn't be here yet, but it came quicker than expected (at least I was expecting). However, it just means that I have to dig out some or all of my winter clothes - this morning was saved by my old knit dress from Weekday that I used as a sweater here. I think that burgundy+leopard print is still a great combo for fall outfits, so here's my first take on that :)

11 kommenttia:

 1. Miksi mun mielestä tää syksy taas on ollut epätavallisen lämmin? Elokuun puolivälissähän oli monia aurinkoisia ja lämpimiä päiviä. Tänään ensimmäisen kerran tuntui siltä, etten ottanutkaan takkia turhaan mukaani. En vain ihan ymmärtänyt, että miten niin syksy on tullut arvaamatta, kun lämpötilat on keikkuneet siinä parinkymmenen asteen hujakoilla. Anyway, tyylikäs asu!

  VastaaPoista
 2. Ei, elokuu ei ole syksyä! Elokuussa pitäisi pystyä (ainakin kun noin muuten näin huonon kesän ottaa huomioon) kävelemään vielä shortseissa ympäriinsä. Vähissä ovat olleet aamut, kun ilman takkia olisi pärjännyt. Tai sitten oon supervilukissa :)

  VastaaPoista
 3. Love your look! I have the same animal print Zara pants and you inspired me to wear it again!

  xxx
  Nina
  http://trendsurvivor.com/

  VastaaPoista
 4. Todella ihana asu! Mistä ostit tuon satchel laukun?

  VastaaPoista
 5. Hello :)
  Your blog is beautiful.
  I design and make handmade wedding invitations.
  If you know people who are getting married, please send them to my blog

  http://weddingwhynot.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Thank you! I'm so happy I was able to inspire you! :>

  VastaaPoista
 7. Kiitos kiltti! :) Ostin tuon Luisaviaroma.com:sta, jossa ei ole nyt mustaa tarjolla, mutta saman saa esim. täältä: http://www.net-a-porter.com/product/181212

  VastaaPoista
 8. Oi, noi pöksyt voisin kipaista hakemassa Zarasta itellenikin! Rakastan myös laukkua ja hattua :)

  VastaaPoista
 9. Noi housut ovat vanhaa mallistoa, mutta sinisenä löytyy vastaavia edelleen :) Kiitos paljon!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.