keskiviikko 15. elokuuta 2012

//Gasolin, it's a mermaid//Yritin tuossa yksi päivä selittää ystävälleni, että olen hurahtanut bensan väriin. Hän, eikä oikeastaan kukaan innostuneen selitykseni kohteista, ole jotenkin löytänyt sitä ydintä mistä puhun - yksi (joskin epätodennäköinen) selitys siihen on se, että puhun väärästä asiasta. Tai ainakin melkein, onhan sitä bensaakin meressä.

Olen viime aikoina rakastunut omituiseen värikirjoon (niihin bensiiniväreihin), kunnes törmätessäni Theysken's Theoryn FW12 -näytöksen backstage-kuvaan tajusin, mistä alitajuntani senkin hurahduksen on poiminut. Olenkin tietämättäni kuvitellut kalansuomuja, mutta puhunut bensiinistä - ainakin mukavan ympäristötietoista, jos nyt ei selkein tapa saada viestiä ymmärretyksi. Bensavaatteet tai merenneidon suomut, mitäpä väliä, sellaiset kuitenkin haluan. Anyone else mun kanssa satama-altaaseen inspiraatiota jahtaamaan? ;)

---------

Last few weeks I've been telling my friends that I totally love the shades of gasoline. While they got worried and tried to keep me away from gas stations, I actually realized that I got my sudden inspiration for fuel from Theysken's Theory FW12 show picture. And then I stumbled on that skirt on H&M's website and now I'm about to hang around the harbour to get some inspiration. 

kuvat: hm.com, knighttcat.com

8 kommenttia:

 1. Itse käytän myös termiä bensan värinen,koska no,onhan se käsite!!:D

  VastaaPoista
 2. Noora: No niin on! En tajua yhtään, miten ihmiset eivät tiedä mistä puhun :D

  VastaaPoista
 3. Tänne kolahtaa tuo väri (tai väriyhdistelmä) myös! :)

  VastaaPoista
 4. Kysymykseni on ohi aiheen, mutta olitko/oletko ollut tyytyväinen LG Prada 3.0 puhelimeen? Kyseinen ihanuus on mietintä-hankinta-listallani ja muistelisin, että sinulla on sellainen ainakin ollut. Akun olen kuullut kestävän vähän huonosti, mutta oletko havainnut joitain muita elämää suurempia ongelmia puhelimen käytettävyydessä? :)Kiitoksia jo etukäteen jos viitsit kertoa omista kokemuksistasi.Pauliina

  VastaaPoista
 5. It is often good to receive style tips like yours. @paquetevistasbi

  VastaaPoista
 6. Nita: No niin on! En oo löytänyt niitä mistään :(Reetta V: Jes! Bongasin muuten H&M:ltä tän värisen clutchin, tulee myyntiin marraskuun lopussa!Anonyymi: LG:n Prada-puhelin on toiminut varsin hyvin käytössä, eikä siinä ole mitään suurempaa ongelmaa ollut. Akku tietty kestää maksimissaan 2 päivää, jos puhelimella surffailee, mutta niinhän se kestää iPhonessakin saman. Ainoa miinus tulee siitä, että Prada phone on ehkä vähän iso, mutta siihen tottuu nopeasti - ja se on ohut sekä kevyt. Puhelimen käynnistysnappi on myös sellaisessa paikassa, että se saattaa toisinaan painaa puhelimen itsestään kiinni, eli tämä on myös pieni miinus. Näyttö onkin sitten todella hyvä ja selkeä. Toivottavasti tästä oli mitään apua! :)beedgy: Aren't they! :)Clara Turbay: Thank you :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.