lauantai 21. heinäkuuta 2012

//Vintage glasses//I happened to take a day trip to Turku last week and I visited a vintage shop named VintagEija's (Eerikinkatu 37) that imports vintage shoes, dresses, hats... you name it... from US. My friend recommended it for me as she knows that I am a huge fan of thrift and vintage stores in general. However, I found these eyeglasses' frames there. I think I'll let an optician to fix me a pair of eyeglasses of the pair above (vintage Christian Dior) and another pair of sunglasses of the pair below (cat eye).

Price per pair is 25 euros, not too bad :)

PS. I just found out that they even have a web shop, so check it out here.

6 kommenttia:

 1. Mullakin on projektia odottamassa vintage Diorit! Maksoin niistä tosin vain 20 senttiä ;-)

  VastaaPoista
 2. mistä oot tilannu/ostanu Wang-lauku(t)? Saako suomesta? :)

  VastaaPoista
 3. Piu: Haha, sulla kävi vielä parempi löytötuuri! :D

  anonyymi: Ebaysta, mutta Suomesta Wangia saa ainakin My o My:stä Aleksanterinkadulta ja Beamista Erottajalta :)

  VastaaPoista
 4. Oon joskus miettinyt vanhoihin kehyksiin itselle sopivien linssien laitatuttamista optikolla, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi. Olisi kyllä hauska tietää, paljonko sellainen maksaisi!

  Nuo kehykset ovat ihan mielettömän hyvännäköiset, mahtava löytö!

  VastaaPoista
 5. reetta v: Kiitos! Kävin joskus kysymässä ihan Instrumentariumista, että paljonko mahtaisi kyseinen operaatio maksaa, ja arvelivat, että ilman kummempia kuin ohennus ja kiillonpoisto(? no se, mikä se nyt on), tulisi hinnaksi n. 200 eur. Tietty varmaan Specsaverisilta voisi saada edullisemmin, pitäisi mennä nyt kyselemään! :)

  VastaaPoista
 6. Hei
  Käy ihmeessä kyselemässä linssejä mieluummin pienistä yksityisistä optikkoliikkeistä! niissä linssit omiin kehyksiin ovat takuulla halvempia kuin esim. specsaversin tai instrumentariumin kaltaisissa isoissa ketjuliikkeissä.
  Itse teetän omiin vintage kehyksiini linssit aina trend opticissa Lönnrotin kadulla Helsingissä. Ohennetut ja erilaisilla taittovian korjauksilla varustetut linssit maksoivat yhteensä 90 € ja aiemmat ohentamattomat 50€ ja tiedän että ilman taittovian korjausta olevat peruslinssit ovat halvempia. toimitus on nopea, pari päivää ja liikken omat kehysvalikoimat on myös hienot, varsinkin aurinkolaseissa. Toinen paikka jota suosittelisin kokeilemaan on Optishop Fredalla, siellä on myös mielenkiintoiset valikoimat muovikehyksiä.

  Maria

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.