keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Whitest girl alive

Noniin, nyt päästään itse asiaan, eli päivän tyyliin. Tykkään päivästä riippuen joko pyöriä korkokengissä tai tennareissa, kaikki on aivan kiinni mielialasta ja jalasta, jolla sängystä nousen. Mikään mahdottomuus ei ole myöskään vaihtaa asua keskellä päivää - tänään todistettua, sillä kohonnut mieliala vaati korkeammat korotkin.

Valkoinen ei ole mikään turha väri hellesäällä, vaan jopa valkoinen bleiseri voittaa mustan hihattoman mennen tullen. Varustauduin tänään iltaan siis nuo opit mielessäni, kun nappasin vaalean lempitoppini päälle vaalean bleiserin. Itse asiassa teki mieli kirjoittaa valkoinen, mutta shortseihini verrattuna ei väri taida olla aivan puhdas.

bleiseri/blazer Zara, toppi/top Acne, shortsit/shorts Topshop, kengät/shoes Zara, "clutch" aka läppärinsuoja GinaTricot

Jotten nyt jättäisi hämäävästi asioita kertomatta, niin todettakoon, että päiväni parani tänään hyvin pienestä asiasta. Löysin nimittäin jo hukkuneeksi tuomitsemani korkkarini auton takakontista (!). Olin kuvitellut jättäneeni ne Dynamon narikkaan tai jotain vastaavaa, joten ajattelin, ettei niitä tule enää löytymään. Mutta takakontista tosiaan löytyivät mustasta kangaspussista, oi autuutta! Aivan kuin olisin saanut uudet kengät :)

--------------------------------------------

This is what I wore today - after I found those heels from our car. I had been sad for days and thought that I had lost them, but yay I was happy to find them! White beats black clothes in these temperatures, so that's the reason for the colour of the outfit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.