keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Minäkin meikkaan

Harvoin tulee esiteltyä mitään meikkikuvia täällä, mutta nyt onkin poikkeustilanne, sillä tunsin kerrankin onnistuneeni meikissä viime lauantaina. Kerrotaampa hieman taustoja: sain joku aika sitten Lumenelta kasan meikkejä, joista olen testaillut nyt melkein kaikkia. Olen aivan tupelo meikkien kanssa, joten en koe olevani lähtökohtaisesti oikea henkilö esittelemään ja arvostelemaan meikkejä, vaikka niitä on blogin kautta kertynytkin - mutta paria Lumenen juttua on kyllä kehuttava.

Ensimmäisenä tuo Natural Code-sarjan ripsiväri on kiilannut ripsivärieni (eli pääasiallisen arkimeikkini) ykköseksi. Kyseessä on vedenkestävä väri, jota ei tule missään vaiheessa harjaan liikaa, joka erottelee ripset sopivasti ja kestää koko päivän ja parit itkutkin (testattu hääkirkossa). Heti kun loppuu, lähden kauppaan ostamaan uuden.

Toisekseen etenkin turkulaisissa ystävissäni on herättänyt ihastusta tuo Lumenen huulilakka, joka vastaa käyttötarkoitukseltaan huulikiiltoa, mutta pysyy kauemmin ja antaa enemmän sävyä. Näitä on monessa värissä, mutta tuo sävy nro 10 sai aikaan spontaaneita ihastelureaktioita ystävissäni ilman, että edes mainitsin koko tuotteesta yhtään mitään. Sävy on hitusen oranssihtava, joka ei ikävä kyllä näy oikein alemmassa kuvassa. Joka tapauksessa sävy on kuitenkin hento, eikä vastaa esimerkiksi oranssin huulipunan tuomaa väriä.

Kolmanneksi suosikikseni pääsee kuvan luomiväritriosta tuo harmaa sävy, joka taittaa juuri sen verran lilaan, että se sopii loistavasti yhteen harmaanvihreiden silmien kanssa. Muita paletin värejä tosin en tarvitse, joten täytyy selvittää, josko 12 Jolly -paletin sävyjä saisi myös yksittäiskappaleina!

Meikkiamatööri puhutuilla tuotteilla väkertämässä juhlameikissään viime lauantaina

Pahoittelen, mikäli teistä joitakuita ärsyttää mainostaminen, mutta todettakoon, että saan paljon kaikenmaailman meikkejä, joista en mainitse mitään. Nyt kun pari hyvää tuotetta saapui postiluukusta, ajattelin vinkata teillekin!

---------

I get a lot of make-up products via my blog, but there's only few that go into use since I'm such a "just-a-little-mascara" kind of girl. Nevertheless I was at my friends' wedding last Saturday and so I decided to try to do something more to my face and I think I succeeded pretty well! I used Lumene's products: Natural Code Mascara (waterproof), Lumene lip laquer nr 10, and eye shadow trio nr 12 Jolly. Exceptional post in my blog, but this is how I make up (when I make up at all ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.