torstai 14. heinäkuuta 2011

4 tyyliä: Ei liikaa samaa olekaan

Ajatus kollaasin pohjalla? Lempiajatukseni siitä, miten samantyylisiä printtejä ja no - periaatteessa "liikaa samaa" voi yhdistää etiketin kielloista huolimatta.

Ensimmäisen kuvan mukaisesti harmaat metallivärit käyvät kaiken harmaan ja kaikkien metallivärien kanssa. Ainoa sääntö on, että värikkäitä metalleja (kulta, kupari) käytettävä kohtuudella.

Raidallisen midihameen ostin jo joskus viime syksynä kirpparilta Miu Miun resort 2011 -mallistosta inspiroituneena. Raidat on helpoin yhdistää, mikäli ne ovat eri levyisiä, mutta samanlevyisyys on mielenkiintoisempaa. Raidan suunnalla ei ole väliä.

Denim-denim on saavuttanut varsinaisen suursuosion viime vuosina. Sinisistä lähtökohdista huolimatta sekaan sopii lisääkin sinisen eri sävyjä, vaikka joku muu värinen toppi vaikuttaisikin luonnollisemmalta valinnalta. Monochrome on edelleen trendi.

Célinen resort 2012 -mallisto (sekä D&G:n SS 2011) esittelivät kahden erilaisen kukkakuosin rohkeaa yhdistelyä. Kokeilin tietenkin heti perässä. Näyttää itse asiassa superkivalta, vaikka voisi noita vaatteita erikseen katsellessa muuta kuvitella. Ei muuta kuin ennakkoluulottomuutta peliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.