torstai 23. kesäkuuta 2011

Klassinen pukeutuminen x4+1

Huomattavan suuren osan ihmisistä lempi väriyhdistelmä on musta ja valkoinen. Itse kuulun eittämättä tähän joukkoon. Lisäksi yksi lempityyleistäni on lisäksi androgyyninen pukeutumistyyli - leikin mielelläni miestenvaatteilla ja rakentelen asuja poikaystävän kauluspaidan varaan. Tänään huvitti edellä mainittu leikki jälleen, joten kuvasin teille androgyynejä, mutta klassisia asuja, jotka perustuvat kaikki valkoiseen kauluspaitaan ja lempi väriyhdistelmääni :)


Mukana on niin perinteistä toimistolookia, hidalgoa kuin modernia hopeahousua. Kasvot jäivät jotenkin aivan kakkossijalle kuvissa vähäisen meikin vuoksi, joten väritin huulet punaisiksi Lancômen huulipunalla. Punainen huulipuna kun on helpoin tapa saada eloa kasvoille, ja huulipunaväreissä se ykkösklassikko.

Käytännössä tykkään sävyttää miehekkäästä pukeutumistyylistä inspiraationsa saanutta asua aina jollakin naisellisemmalla. Tällä kertaa ensimmäinen valinta oli huulipuna, mutta usein luotan paljolti hiuksiin ja vaatekappaleiden naisellisiin leikkauksiin. Mikäli vaatteet ovat tosiaan miehen vaatekaapista lainattuja, pyrin keksimään asuun jonkin pehmentävän elementin - kengät, hauska hattu, korut, huivi. Se paljon puhuttu mielenkiintoinen kontrasti saadaan täten myös helposti syntymään.

Tällä kertaa omaksi suosikikseni yhdistelmistä kohosi kaikesta huolimatta tämä viimeinen, jossa farkut korvasivat suorat housut ja muutenkin asu on naisellisempi (ei siis alkuperäisen ajatuksen mukainen), mutta edelleen hyvin ajaton :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.