tiistai 18. tammikuuta 2011

Yellow hello


Ajattelin syyllistää 100% Carolina Engmania siitä, että hurahdin kuin taikaiskusta keltaiseen. Silmäni ovat vasta päivien pidennyttyä sellaisen pari minuuttia alkaneet rekisteröidä kirkkaita ja selkeitä värejä pukeutumisessa, ja kun ovat aloittaneet, niin sitten ne havaitsevatkin niitä melkoisesti. Siitä tietää ostoslakon tulevan tarpeeseen, kun joutuu useasti muistuttamaan itseään siitä - esimerkiksi nyt, kun klikkasin itseni keltaisen perässä muitta mutkitta eBay'hyn.

Toisaalta, onkohan asia nyt ihan noinkaan. Olen tässä samalla päättänyt olla 1-2 kk McDonalds-lakossa, eikä tee tiukkaa, mutta koen hassusti kyllä onnistuneeni. Lakko sai alkunsa siinä vaiheessa, kun tajusin napsivani euron juustoja suuhuni joka toinen päivä. Olen jotenkin saanut sen käsityksen, ettei niiden hotkiminen ole mikään terveystekojen ykkönen.

kuvat: fashionsquad.com, style.com

8 kommenttia:

 1. Eikä! Kirjoitin just postuksen melkein identtisellä otsikolla!:D

  VastaaPoista
 2. Mun kirkuvan keltainen kevättakkini odottelee kaapissa kevättä kuin kuuta nousevaa. Ennen en pitänyt koko väristä, mutta pari kevättä sitten jostain ihmeen syystä ostin kyseisen takin. Mieskin tykkää: mut on helppo löytää kaupasta tai tungoksesta. :)

  Värit on kivoja, mutta haluan niitä aina suurina selkeinä pintoina: kuviot ja piperrykset on yäk!

  VastaaPoista
 3. Keltainen olisi varmaankin viimeisiä värejä (pastellisävyjen lisäksi), joita päälleni laittaisin. Monien muiden päällä se kuitenkin näyttää mahtavalta!

  HUH muuten, että näyttää tuo mekkoa kantava malli todella laihalta.

  VastaaPoista
 4. Haha, keltainen rytisee kaappeihin -itsekin juuri siitä olin napsuttelemassa :D Tosin en vaatepuolta, mutta kuitenkin!

  VastaaPoista
 5. lol @ euronjuusto. Just ite mietin, et mun täytyy keksiä joku parempi välipala..

  VastaaPoista
 6. Minä puolestani ajattelin liputtaa tänä keväänä kotona keltaisen puolesta. Ja vähän asusteinakin. Upeaa värienergiaa, sanon minä.

  VastaaPoista
 7. Juu äkkiä niitä värejä, täällä on kanssa hirveet värihimot! Aurinko paistaa, lumet sulaa ja kevättä rinnassa, musta saa siis pian väistyä! Ongelmahan on sitten siinä että vaatekaapista ei paljon värejä löydy, ratkaisu pulmaan löytynee kaupoista. Pian pääsee kurkistelemaan Elin Klingin mallistoa täällä Ruotsin puolella, odottelen innolla erityisesti valkoisia nahkashortseja.

  <3 Tukholmalaistunut Ninnis

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.