tiistai 11. tammikuuta 2011

Parit uudet byysat


Hyödynsin aleita lähinnä täydentämällä housuvarastojani, joskin mukaan lähtivät kahdet eivät-ehkä-niin-monikäyttöiset housut GinaTricotista. Mulla on tammikuun aikana edelleen menossa shoppauslakko, joka ei tosin koske lahjakortteja. Niillä nämä siis lunastettiinkin. Hopeiset farkut oli tarkoitus laittaa minnekäs muualle kuin Silverin syntymäpäiville, mutta suunnitelmien äkillisen muutoksen vuoksi ne odottavat yhä sisäänajoaan. Mustat nahkahousut, tarkemmin tekonahkahousut, ovat nyt vain käyttökelpoiset, ei tarvinne sen enempää perustella.

9 kommenttia:

 1. Love the silver jeans!! They look stunning :)

  xx
  fashion illustrations: Illustrated-Moodboard.com 

  VastaaPoista
 2. Nuo nahkahousut on ihanat, sovitin itsekin! Ärsyttää vaan kun en sitten kotiuttanut, 32 oli tosi hyvin istuvat ja piukat (en kestä reisistä löysiä nahkahousuja) mut vetskari ei millään menny kiinni vaikka muuten istu hyvin ja 34 löllötti sitten jo kaikkialta paitsi että nappi meni kiinni :( Täydelliset nahkikset siis edelleen haussa...

  VastaaPoista
 3. Noi silver pökäthän on hienot..

  check out my new international GIVE AWAY.

  VastaaPoista
 4. Voih, tuollaiset hopeiset on ehkä saatava! Odotan jälleen miten yhdistelet ne päivän asuissa, toivottavasti teet näistäkin "neljä eri lookkia"-postauksen!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 5. nuo hopeiset housut on ihan mahtavat ! tarvisin myös uuden tekonahkahousut, mutta sopivia ei oo vielä oikeen osunut vastaan, mutta nuo näyttää kyllä aika kivoilta yksilöiltä :) täytyy varmaan käydä tsekkaamassa löytyykö kyseisiä meidän ginasta.

  VastaaPoista
 6. Paljon maksoi tekonahkapöksyt? :)

  VastaaPoista
 7. Noi tekonahkahousut olis ollu niin täydelliset mut mun mielestä ne oli jotenkin löysät pohkeista, entä sulla? :( mitä kokoa ostit, jos saan kysyä? ite oon housuissa kokoa 36-38, ostin vuos sit ginalta nahkahousut kokoa 36 ja ne veny ihan käyttökelvottomiks. Noita siis sovitin myös ja koko 34 meni jopa päälle saakka, mut sit ne oli löysät polvesta alaspäin.

  Hassu sattuma, et sovitin myös noita hopeisia housuja - mutta ostin kultaset. :D

  VastaaPoista
 8. uuuuh...ihanat hopeat housut, hirveä hopean himo iskenyt siitä lähtien kun näin Giuseppe Zanotin hopeiset kengät..nam.

  kerro sit miten yhdistit ja mimmoset ovat jalassa:)

  xoxo

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.