torstai 6. tammikuuta 2011

Neon bright


Nyt teen nämä vähän väärässä järjestyksessä, mutta siis tästä on tosiaan kyse, kun olen alkanut intoilla neonväreistä ja jakaa ostosvinkkejä. Vähän liian monet suosikkisuunnitteljoideni kevätmallistot sisälsivät neonvärejä, jotta olisin vaikutukselta voinut välttyä. Toivotaan, että tällaisella pienellä, hienovaraisella ujuttamisella tarttuvat teihinkin ;)

6 kommenttia:

 1. Pakko myöntää, etten ole mikään neonvärien suuri ystävä (tai värien muutenkaan, paitsi että jalokivivärit ovat aivan ihania, mutten niitäkään oikein osaa käyttää...:D), mutta tuo pinkki pieninä annoksina voisi vielä mennäkin näin aluksi :D
  Mutta kesän lopussa luultavasti etsin jo kokonaan sen väristä mekkoa, niinhän se aina tuppaa menemään :D

  VastaaPoista
 2. Yleensä mun pukeutumismaku ei mene yhtään yksiin sun kans, mutta silti tykkään lukea blogiasi :P Mutta nyt tykkäsin hirveesti tosta Burberry Prorsumin asusta! Ikuinen mustan käyttäjä voisi hyvinkin kuvitella tuon asun päällensä, jotenkin tuntuu että siinä ei ole mitään liikaa vaan värejä just sopivasti :)

  VastaaPoista
 3. Mä haluan ehdottomasti paljon värejä kevääksi! Mutta ei neonvärejä, vaan kirkkaita perusvärejä ja graafisia kuoseja, Miu Miu resot 11 ja Prada ss 11 -tyyliin.

  VastaaPoista
 4. Mä oon jo pitkää seurannu sun blogia ja rakastan sun kekseliästä ja omaperäistä tyyliä, Go aurora!Oot yks mun suurimmista inspiraation lähteistä. En vaa oo uskaltanu jostain syystä kommentoida (kerta se on ensimmäinenkin).

  Mut kiitos tästä neo-vinkistä, sain heti idean et voisin itsekkin kokeilla varovasti tätä neonväriä. Tulispa jo kevät niin laittaisin open toe wedget ja neonkeltaista kynsilakkaa varpaisiin :---D

  VastaaPoista
 5. Burberry Prorsumin lime-nahkatakki vei kyllä sydämeni täysin, mistähän kummasta löytäisi samantyylisen opiskelijabudjettiin sopivana... muutenkin kirkkaat värit, joita näkyi mallistoissa, iskevät kovaa!

  VastaaPoista
 6. uhh, näyttääpä hurjalta! Itse en ole vielä kyllästynyt mustaan ja puuterin väriin... :)

  Olen jotenki todella yllättynyt että neonvärit "tulee" taas, eihän siitä ole montakaan vuotta kun ne oli pinnalla viimeks! Joskus... 2008? Tai siis Suomessa tuntui että ne vähän vain putkahtelivat kasariviban mukana mutta olimme kesästä 2008 eteenpäin Ausseissa, siellä ne oli esillä ihan in your face!

  Muistaako Aurora tai kukaan muu, miten neonvärit olivat tuollon 2008 Suomessa esillä? Tai olivatko ne vaan katumuodissa muttei runwayllä?

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.