keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Dagens


Tänään sai Elin Kling toimia väri-inspiraationa, alkaa nimittäin omat ideat loppumaan vaatevalikoiman pienoisen supistumisen jälkeen. Mistään lopullisesta supistumisesta ei siis ole kyse, mutta pääsen koko vaatevarastooni käsiksi vasta viikonloppuna, kun muutan väliaikaisesta kämpästäni toiseen väliaikaiseen. Muutto uuteen asuntoon tapahtuu vasta keväämmällä remontin valmistumisen jälkeen.

Tämän näköisenä kävin kuitenkin Ainon kanssa lounaalla. Pitäisi varmaan alkaa hankkimaan lisää matalia ja suht tukevia kenkiä, kun talven 2008 kaltainen sää (ts. lumettomuus) on kaukainen haave vain...

10 kommenttia:

 1. Noi housut on kivat. mutta into jotenkin lopahti noihin punasiin nahkahousuihin kun ne tuli henkka maukan hyllyille...

  VastaaPoista
 2. Kiva asu, hyvät värit vaikka lainattuja olisivatkin. Eikä tukka näytä enää mitenkään itse saksitulta :)

  VastaaPoista
 3. love the red pants!!

  VastaaPoista
 4. You rock those red pants! Stunning outfit dear!

  VastaaPoista
 5. nita-karoliina: No höh! Mut eihän niitä paljon tullut, mm Suomeen ei ollenkaan... ylläri.

  maija: Kiitos! Lähempää se kyllä näkyy edelleen ;)

  laura sophies: Thanks!!

  emma: Kiitos! :)

  glamour bbey: Thanks sweetie!

  VastaaPoista
 6. Helsinkiin niitä kuulema tuli kaverini mukaan.Samantien oli myyty pois aikalailla. New Yorkin h&m kaupoissa en ole niitä itse asiassa ainakaan vielä nähnyt..Itse olen enemmin innostunut bell bottomeista :)

  VastaaPoista
 7. nita-karoliina: Mä taas pelkään bell bottomeita yli kaiken, ne eivät niin sovi mulle... :P Mutta tosiaan varmaan sitten on ollut misinformaatiota, kun kuulma olivat sanoneet H&M:ltä jollekin kyselijälle et Suomeen ei olisi tulossa lainkaan :/

  VastaaPoista
 8. Hassua olin vuoden vaihtuessa Milanossa ja siellä oli niitä punaisia nahkahousuja (ja mustia) pöydät täynnä, en tiiä oliko sit just tullut vai eikö vaan ole sitten italialaisten makuun... ONNEKSI nappasin ne sitten pienen pähkäilyn jälkeen kun mietin jo hetken etten viitsi kantaa samaa tavaraa sieltä asti minkä saan Suomesta :)

  Täysin off topic mutta mielenkiintoista on toi kun seuraan paljon jenkki blogeja ja siellä tuntuu kaikilla olevan bell bottomit (vai johtuukohan tää että seuraan vaan liian samankaltaisia blogeja) mutta ku luen eurooppalaisia & pohjoismaalaisia niin niitä ei kyllä täällä tyylissä näy juuri ollenkaan :)
  Ja ihanaa kun postaat nykyään niin usein, piristät mun tylsiä päiviä :)

  VastaaPoista
 9. Piti ihan googlettaa termi bell bottom ja nyt se on sitten virallista: olen vanha, sillä jouduin toteamaan, että been there, done that, ts. muoti, jonka itse on kokenut jo alkuperäisenä. Toisin sanoen never again.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.