perjantai 7. tammikuuta 2011

Auroran pieni trendikartta


Unohdin, että olen koonnut kollaasin pään sisäisen todennäköisyyslaskennan perusteella siitä, mikä mua innostaa eniten tänä keväänä. Onneksi löytyi vielä kuvakansioistani :) Onko teillä joku ykkösjuttu, jonka takia odotatte kevättä kuin... noh, kliseisesti "kuuta nousevaa"?

kuvat: style.com

11 kommenttia:

 1. ei kyllä mikään nappaa,haha:-D

  VastaaPoista
 2. 70-luvun hippihameita sekä mokkahapsukenkiä odottelen kieli pitkällä :D

  VastaaPoista
 3. Mä villiinnyn uudestaan ja uudestaan tuosta kylmän ja lämpimän punaisen yhdistämisestä. Se oli aiemmassa postauksessakin.

  VastaaPoista
 4. Nää on kyllä niin omassa teini-iässä läpikäytyjä trendejä, et vähän kauhistuttaa...

  VastaaPoista
 5. Noi oranssit on kyllä ihania!!

  VastaaPoista
 6. Ei oikeestaan ole, paitsi jos tuo boho chic ja hippityyli tulee kauppoihin, niin sitten kyllä. :)

  VastaaPoista
 7. Itse ainakin odotan kovasti kesän kovilla helteillä viileään kokovalkoiseen, tai valkoisen ja punaisen yhdistelmään sonnustautumista! Metalliväreille olen jo tässä talven mittaan lämmennytkin. Lisäksi kaivan kaappini perukoilta esiin hieman leveälahkaiset Leen farkkuni ja paritan ne karvaliiviin ja kiilakorkojen, sekä intiasta raahaamieni puuhelmiröykkiöiden kanssa. Voi kevät missä lienet!

  VastaaPoista
 8. Punainen!!! Väri pukee mua tosi hyvin ja oon aina ollut surullinen punaisen puolesta, sitä kun suositaan lähinnä vain pikkujoulukaudella :( Toivottavasti trendi ottaa nyt tuulta alleen ja siitä tulisi tyylikästä ;)

  VastaaPoista
 9. Huh, onpa ysäriä! Ei innosta kyllä mikään, kuten ei kevätmuodissa ikinä. Olen enemmän syys/talvimallistojen ystävä.

  VastaaPoista
 10. Jee, Kirsi Pyrhönen kahdessa kuvassa. Trendejä en odottele niin paljon kuin tämän neitokaisen muotimaailmanvalloitusta !

  VastaaPoista
 11. Keltaisten ja turkoosien asusteiden maltillinen käyttäminen lienee keväällä luvassa, mutta muuten taitaa liikaa murrosiästäni muistuttaa kaikki reivivärilliset asukokonaisuudet. :>

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.