keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Acute update: 70's shoe


Tajusin, etten omista yhtään paria 70's-henkisiä kenkiä. Tolppakorkoisiakin löytyy yhdet, eikä niissä ole lainkaan platoa. Seitsenkymmentäluvun tuotoksia mukailevat uutuudet näyttävät jännittäviltä, joskin vähän vanhemmalle kaartille aiheuttanevat lähinnä ahdistusta. Tolppakorko tuntuu jotenkin hurjan raikkaalta pitkän piikkikorkotrendin jälkeen. Alaspäin levenevälle korolle lämpeäminen ei kuitenkaan ole aivan hetkeen vielä tapahtumassa täälläkään suunnalla...

kuvat: topshop.com, solestruck.com

9 kommenttia:

 1. jaiks, kuvat ei näy!

  VastaaPoista
 2. hööh toi kuva ei mulla ainakaan näy:(

  VastaaPoista
 3. photobucketin logo ? :(

  VastaaPoista
 4. Mä en yhtään fiilaa tätä 70-luvun muodin hetkellistä palaamista. Ärsyttää nähdä, kuinka esimerkiksi Amlulin (amlul.com) ja Fashion Squadin ennen niin ihanat tyylit on nyt piinallisen retrot! Pienet yksityiskohdat on ihan jees, mutta se, että näyttää aikakoneella vuoteen 2011 pelmahtaneelta, ei.

  VastaaPoista
 5. anonyymi 21.30: Kyse ei varmaankaan ole tyyleistä, vaan muuttuvasta muodista... Etenkin Fashion Squad on suuri inspiraationlähde mulle.

  julia: Eikös!! :)

  VastaaPoista
 6. Love the shoes in the left corner with all the colors! I'm a big fan of your blog, you must know, it's so inspiring.. even though I can't understand a thing of what you write, but who cares :)

  http://lifestranscript.wordpress.com/ - underground amsterdam's finest

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.