keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Vuoden ylläri...

...ja iloisin uutinen tulee tässä: musta tulee vuoden vaihteessa uuden Lily.fi -nettisaitin muotitoimittaja!!! Wohoooooo!!!!!!

Oon innoissani, niin älyttömän innoissani, et oon pomppinut päivätolkulla tasajalkaa enkä keksi, miten saisin sen ilon kokonaisuudessaan välittymään kirjoituksestani :D En ole mikään kovin kummoinen tunnekirjoittaja, kuten varmaan tiedättekin tätä blogia lukeneena :)

Käytännössä Lilyyn siirtyminen siis tarkoittaa sitä, että blogi siirtyy sinne myös vuoden 2011 alussa, koska nimike on pidennettynä muotitoimittaja-bloggaaja. Siirto toivottavasti tapahtuu nopeasti ja jouhevasti, eikä blogin ulkoasu muutu. Ajattelin tosin bannerin uusia, mutta ei muuta ja sitten minä pääsen koittamaan muotitoimittajan siipiäni jossain muodossa! Toivon, ettette pahastu tästä siirrosta tai mitään, kun itse olen niin onnellinen tulevasta! Älytöntä, että mussa nähdään jotain potentiaalia tuollaiseen, en olisi koskaan uskonut!! :))

Muita tuttuja mukana ovat mm. Lilou's Crush, Tiptoes sekä ihana ruokablogi Fanni&Kaneli.

Ps. Laitan Blogilistalla linkin kuntoon heti kun siirto tapahtuu, Blogger-lukijoiden saaminen sinne vie varmaankin hieman aikaa. Vuoden loppuun asti jatkan ihan normaalisti täällä vanhassa osoitteessa!

Brief translation: Me and my blog are moving forward from Indiedays.com to a new online media named Lily.fi, which also means that I'm starting there as a fashion editor in January 2011. How cool is that!? I'm going crazy of happiness! You are able to follow my blog via Bloglovin or Blogilista.fi in a normal way, I'll update the address and feed as soon as its possible.

83 kommenttia:

 1. mielettömän paljon onnea! sinussa jos jossain on todellista potentiaalia ja taitoa tuohon hommaan! ehdottomasti just sulle luotu paikka :) kyseinen saitti on mulle ihan uus, mutta tulee varmasti tutummaks kun vakkari lukijana mukana siirtyy :)

  VastaaPoista
 2. hei, onnnea kovasti. mutta äh, pakko kommentoida, vaikka en haluakaan oikeastaan negatiivista palautetta antaa. silti, mitä ihmettä: SLEEKISTI?!??! Tää finglish kuulostaa yleensä niin kauheelta, et voisit säkin nyt sitten toimittajana panostaa kieliasuun :)

  VastaaPoista
 3. VAU ihan mieletöntä! Onnea hirveesti, kadehdittava saavutus! ^^ Mut on kyl ihan ku sulle räätälöity pesti kyllä :)

  VastaaPoista
 4. Hahhaha otan tästä vaarin, vaihdoin sen "jouhevaksi". Se taitaa sentään olla suomea se :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiltti sinä! :) Toivottavasti seuraat mukana!

  VastaaPoista
 6. Kiitos!! Mä oon ihan innoissani ja peloissani, mutta uskon tän olevan ihan unelmahomma! :)

  VastaaPoista
 7. Hieno juttu! Sopii sulle kyllä paremmin kuin hyvin:)

  VastaaPoista
 8. Hei onnea ihan mielettömästi! Mä olen aivan varma, että susta tulee (jollet jo ole ;)) loistava muotitoimittaja. Jatkan ehdottomasti blogisi seuraamista ja ihan uudella innolla. :)

  Ja kyllä se sun innostus tästä kirjoituksesta paistoi läpi. :)

  VastaaPoista
 9. Tosi jees, sovit tosi hyvin hommaan, ONNEA AURORA!!!

  VastaaPoista
 10. Kuulostaapa ihan unelmahommalta! :) Blogisi on ollut äärimmäisen mukavaa luettavaa, ja toivon sinulle paljon tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
 11. sä jos kuka olet oikea ihminen tohon pestiin! odotan innolla mitä blogis kanssa tapahtuu lilyn puolella. kuullostaa mielenkiintoselta nettisivustolta muutenkin! onnea!! =)

  VastaaPoista
 12. Hei Onnea sulle, kuulostaa tosi hyvältä! Oot varmasti ihan oikea ihminen tohon hommaan :)

  VastaaPoista
 13. Whoooah Onnea uuteen pestiin sinullekin! Varmasti olet juuri oikea tuollaiseen hommaan - hienoa kun saa tehdä työtä josta nauttii :)

  VastaaPoista
 14. Olen lukenut blogiasi parisen vuotta aktiivisesti, mutten ole juurikaan ottanut osaa keskusteluun. Nyt on otollinen hetki aloittaa, sillä haluan ehdottomasti ONNITELLA sinua ja toivottaa tuhannesti tsemppiä uusiin haasteisiin!!:)

  VastaaPoista
 15. Onnitteluja täältäkin suunnalta! Toivon kaikkea hyvää tuleviin haasteisiin. :)

  http://nataliananatalia.blogspot.com

  VastaaPoista
 16. Ihan hurjan paljon onnea!! Todellakin anstaitset sen :)

  VastaaPoista
 17. Sä olet kyllä itse Neiti Muoti :D En tiedä ketään muuta Suomessa, joka käyttäisi tuolla innolla catwalk-tyylisiä vaatteita ja tekisi sen niin hyvin. En itse pidä tuon tyylisistä vaatteista, mutta silti olen lukenut tätä blogia pitkään ja pidän todella paljon. Jotain outoa tässä on! :D Oot tehny todella upeeta työtä valistaessas mua ja muita siitä millasta muotia milloinkin on. Ja oot tehnyt sen valistamatta vaan intoilleessasi itse. Upeeta! :)

  Sivuhuomiona, on kyllä joskus vähän noloa mennä kahville Lexiin, kun kaikki "paikalliset" on niin hienosti pukeutuneita ja laitettuja ja me viereisen talon tyypit ollaan vaan mukavissa rytkyissä :D

  VastaaPoista
 18. Hienoa, että ihmiset ymmärtää sun lahjakkuuden muodin saralla. :)

  Valitettavasti olen kyllä hiukan huolissani siitä, kuinka siirto ja kaikki muu tulee toimimaan, koska nykyiset Lily.fin sivut ovat pelkkää flash-introa. Ei vielä vaikuta kovin lupaavalta. :/

  Onnea, ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin! Ei me lukijat sua jätetä.

  VastaaPoista
 19. Kiitos!! Mä oon päässyt testaamaan jo sitä ns. beta-versiota, hyvin se toimi :) Takana on iso lehtitalo A-lehdet, joiden resurssit on käytettävissä Lilyyn, joten uskon vahvasti, että kaikki sujuu hyvin!

  VastaaPoista
 20. Minua ei yhtään yllätä että olet pestin saanut, onnea! Odotan innolla että pääsen seuraaman sinua Lilyssä.

  VastaaPoista
 21. Vau, tosi hieno juttu - ihan mielettömästi onnea! :-)

  VastaaPoista
 22. Paljon paljon onnea, kuulostaa tosi hyvalta ja olet ehdottomasti oikea nainen tehtaavan – tsemppia uusiin kuvioihin! :)

  VastaaPoista
 23. Onnea, olet kyllä sen paikan ansainnut! Toivottavasti blogi jatkuu yhtä inspiroivana kuin aina ennenkin. :)

  VastaaPoista
 24. Onnea! Kuulostaa tosi jännältä!

  VastaaPoista
 25. Onnea! Sovit varmasti oikein hyvin tuohon uuteen pestiin. :)

  VastaaPoista
 26. Onnea tosi paljon! Muotitoimittajan homma kuulostaa aivan mielettömän siistiltä!

  VastaaPoista
 27. Tujusti onnitteluja! Jo jonkin aikaa sua seuranneena voin todeta, että sinä jos kuka olet sopiva muotitoimittajan hommaan. Sulla on sopivasti innostusta, tietämystä ja älyä löytää muotienmerestä ne merkittävät ja mielenkiintoiset!

  VastaaPoista
 28. Onnea! Minä olen koukuttunut blogiisi, vaikka tyylisi on aivan erilainen kuin omani. Tykkään kuitenkin katsoa millaisia asuja keksit ja seurata muoti-ilmiöitä joita esittelet. Uskon todellakin että sovit tuohon hommaan, kun vain jatkat samalla linjalla!

  VastaaPoista
 29. Onneksi olkoon! Ne teki A-lehdissä viisaan valinnan :-)

  VastaaPoista
 30. Voi JUKU miten jännää tästä tuleekaan ^_^ Lilyssä nähdään ihana Aurora!

  VastaaPoista
 31. Onneksi olkoon minunkin puolestani! Muodin puolesta sovit varmasti työhön loistavasti, mutta täytyy sanoa, että toivon että tosiaan petraat kirjoitusten suhteen. Bloggarilta suomi-englanti-sekasikiölauseet ja kapulakieli ovat vielä ihan ymmärrettäviä, mutta jos käyttää itsestään "toimittaja"-nimikettä niin sitten pitää kyllä oikeasti osata myös kirjoittaa. Itse toivoisin myös muotitoimittajalta muodin ilmiöiden hieman syvällisempää pohdintaa enkä ainoastaan uusimpien trendien esittelyä. No, se siitä, onnea uuteen työhön ja paljon tsemppiä :)

  VastaaPoista
 32. Hahhah, voi ei! Ihan hyvin sulautuvat muutkin kuin lexiläiset joukkoon, ainakaan mä en ole koskaan huomannut erityisesti, että kahviossa istuisi muita kuin meitä :) Ja kiitos paljon! Ihanan kannustavaa kommentointia!

  VastaaPoista
 33. Kiitos! Ei, en tosiaan ole mikään toimittaja, mutta ehkäpä musta jonkinmoinen sinnepäin sitten muotoutuu ;) Hehe, hyvä, että tunnelmat välittyi! Aina ei voi olla varma..

  VastaaPoista
 34. Kiitos! Toivotaan, että sopii ja että osaan olla! :D

  VastaaPoista
 35. Kiitos! Blogi toivoakseni jatkuu samalla tahdilla sielläkin, vain sisältö jalostunee "toimituksellisemmaksi" :)

  VastaaPoista
 36. Hehe, kiitti! <3 Auroran henkarit toivottavasti muuttuu vielä kivemmaksi Lilyssä, ehheh :D Lily on kiva, toivottavasti tuutte testailemaan sitä sit!

  VastaaPoista
 37. Kiitos! On kyllä ihan älytöntä, että pelkän rakkaan harrastuksen kautta voi päästä moisiin juttuihin mukaan, mutta mikäs sen parempi - juuri noin kuin sanoit!

  VastaaPoista
 38. Kiitos paljon!! Toivotaan! :)

  VastaaPoista
 39. Kiitos ja halaus!! Ja loistavaa, et kommentoit! Kommentithan ovat blogin suola :)

  VastaaPoista
 40. Oi kiitos! Kiva, että ajattelet noin! :)

  VastaaPoista
 41. Haha, mua taas yllättää :D Mukavaa, että seuraat mukana!

  VastaaPoista
 42. Pyrkimyksenä olisi olla inspiroivampi! ;) Kiitos!

  VastaaPoista
 43. Oi, mieletöntä et teillä riittää usko muhun, kiitos! :)

  VastaaPoista
 44. Kiitos! Tällä hetkellä tuntuu ainakin oikealta siirrolta :)

  VastaaPoista
 45. Kiitos! Mustakin se kuullostaa siistiltä, haha! :D

  VastaaPoista
 46. Kiitos! Tässä oli ID:n blogit ihan samalla viivalla kaikkien Suomen blogien kanssa, eli ei valittu Indiedaysin sisältä :)

  VastaaPoista
 47. Haha, munkin mielestä!! :D Kiitos!

  VastaaPoista
 48. Hauskaa, ei sitä kyllä itseään osaa katsoa noin positiivisessa valossa, mutta kehut otan kyllä vastaan mielihyvin! Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 49. Kiitos! Musta on virkistävää, että joku aivan erityylinen ihminenkin lukee blogiani :) Yleensä oman mukavuusalueen ulkopuolella olevista blogeista saakin ne hauskimmat ideat ;)

  VastaaPoista
 50. hihiiiiii!! Mä oon ihan bananas jo! :D

  VastaaPoista
 51. Kiitos! Näin ne ainakin tuntuvat luulevan, hehe ;)

  VastaaPoista
 52. Ei hätää, olen melko lahjakas äidinkielessä. Blogihan on hyvin pitkälle tajunnanvirtakirjoittamista - ainakin omalla kohdallani - joten luonnollisesti kirjoitan tänne vähän mitä sylki ensimmäisenä suuhun tuo. Kuten aiemmin tuolla kommenteissa jo mainitsin, tulee tuottaja vahtimaan tekstejäni, joten väkisinkin tekstien kieliasu korjaantuu. Myös aiheiden kohdalla on odotettavissa ohjausta ylemmältä tasolta, joten tekstien syvyystasokin oletettavasti vaihtelee enemmän Lilyssä. Kiitos :)

  Tässä muuten pari kirjoittamaani "toimituksellisempaa" artikkelia täällä ID:ssä:
  http://indiedays.com/etusivu/indiedays-haastatteli-tiia-vanhatapiota-new-yorkissa/
  http://indiedays.com/etusivu/ivanahelsingin-tuoreet-kuulumiset-new-yorkista/

  VastaaPoista
 53. Onnittelut! Onko kyseessä kokopäivätyö vai jokin avustajatyyppinen pesti?

  VastaaPoista
 54. Kiitti! Tää on sellainen.. vakituinen freelancer-duuni :)

  VastaaPoista
 55. Onnea ponnea, oikealle ihmiselle meni tämä pesti! <3

  VastaaPoista
 56. Heiiii ihan superhyper ihana uutinen! Kivoin pitkään aikaan, ja oot ehdottomasti right choice tohon hommaan :)!!

  VastaaPoista
 57. Onnea ! halusin vaan kysyä että jatkatko siis silti indiedayssissä vai et ?

  VastaaPoista
 58. Mahtavaa! Musta tulee ulkomaan muotitoimittaja :-)

  VastaaPoista
 59. Kiitos! :) Vähän jo jännittää, mut niin pitäiskin ;)

  VastaaPoista
 60. En jatka ID:ssä, vaan blogi siis siirtyy tuonne Lilyyn :)

  VastaaPoista
 61. Hurjasti onnea! Olet todellakin oikea ihminen pestiin, tyylisi on fashion forward etkä ole mikään pilipali-massa trendikäs vaan sinussa on oikeasti tyyliä. Olenkin odottanut että Suomessa päästään eteenpäin tässä blogaaja/media suhteessa ja toimittajan pesti blogaajalle on askel eteenpäin!

  Onnea vielä kerran:)

  http://lovingtheselooks.blogspot.com

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.