torstai 9. joulukuuta 2010

VILL HA!

Okei, kaksi tahdon tahdon -postausta peräjälkeen, mut muistatteko nämä?? Mulla oli tuollainen joskus yläasteella. Puhuttiinkin näistä joku viikko sitten ystäväni kanssa. I want it back! Suunta kohti eBayta, mars.


kuva

9 kommenttia:

 1. Vietin viikonlopun vanhempieni luona kaivelemassa vanhan huoneeni kappien kätköjä ja löysin juuri tuollaisen, yläasteaikaisen korvakoruni. Se oli taas täyttä rakkautta ja näyttää niiin hyvältä.

  VastaaPoista
 2. hahaa mulla on varmaan vieläkin tallessa semmonen, missä toi ylempi on lankapuhelin ja toi itse korvareikään tuleva on se luuri. pidin sitä varmaan joka päivä yläasteella!

  VastaaPoista
 3. Haa, mul oli kans tommonen :DD

  VastaaPoista
 4. Eikä! Tällanen on aivan pakko saada. Mulla ei ollut yläasteella reikiä korvissa ja harmitti ihan hitosti, kun ei voinut pitää tuollaista. No, onneksi nyt yli vuosikymmen myöhemmin voin korjata asian. :)

  VastaaPoista
 5. Hih, toi on aika siisti. Mullakin ollu joskus tuommoinen :)

  Mä alan myös miettimään milloin tulee takaisin villitys, mikä oli 1990-luvulla, että korvissa oli joku 7 reikää ja sitten sellasia pieniä renkaita täynnä. Itsellänikin löytyy toisesta korvasta 3 reikää ja toisesta 5. Tosin taitavat suurin osa olla jo ummessa :) Pelottavaa on, että olen itse tehnyt suurimman osan rei´istä kun vanhempieni mielestä oli parempi että oli vaan yhdet reiät korvissa :D

  VastaaPoista
 6. Mäkin ihailin tätä ear cuff:ia natlie karlsson blogin puolella. Nyt tarviin vaan korvaan lävistyksen! :D

  VastaaPoista
 7. Moi Aurora, tsekkaappa gTien valikoimat vaikka Facebookista, sieltä löytyy useampikin vaihtoehto ja tiedän, että pajassa syntyy parhaillaan lisää malleja.

  Cheers,
  Stella

  VastaaPoista
 8. JA NYT ON NÄITÄ GLITTERISSÄ ! WUHUU

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.