tiistai 14. joulukuuta 2010

Topshop SS11

En tiedä teistä, mutta Topshopin ss11 mallisto kolahtaa ja kovaa. Love it.

Vastapainoa chloé- ja céline-ihastelulle, 70-luvusta inspiroitunutta leveää lahjetta, printtiä ja helmaa. Hold on to your maxi dresses!

kuvat

13 kommenttia:

 1. Kiitos siitä linkistä! Onko tuo sinun Chanel siis 23 vai 25cm? Taisit olla pituudeltasi joku 165cm, vai muistelenko ihan väärin? Mietin vain niitä ketjujen pituuksia, se taitaa ratkaista enemmän kuin se 2cm leveysero.

  VastaaPoista
 2. Nyt ei kyllä kolahda täällä päässä ollenkaan, kaikki asut tuossa kollaasissa näyttävät hirveän vanhanaikaisilta ja sotkuisilta. Ne eivät tuo minusta mitään "uutta" eivätkä näytä tuoreelta. Tiedän, että muoti on yksi suuri ympyrä jossa samat asiat pulpahtavat pinnalle aika ajoin, mutta näistä osa näyttää täysin suoraan olevan 60 tai 70-luvulta ja vain kuvanlaatu on oikeastaan erona :D Vain vasen alakulma näyttää nykyaikaiselta. Lisäksi hieman hämmentää tuo miksi malleilla pitää olla rasvaiset hiukset?

  VastaaPoista
 3. Tässä vaiheessa ei vielä kolahda, mutta katsotaan vuoden päästä uudestaan :-D

  VastaaPoista
 4. Oma lempparini on tuo "ylipitkä" paitamekko haaleansinisessä (?) sävyssä! Mutta muutenkin koko lookbook on kaunis ja hyvällä tavalla uusi ja mielenkiintoinen.

  http://nataliananatalia.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. jos käsitin oikein että olet jyväskylästä kotoisin alunperin tai ainakin välillä hengailet siellä, niin osaisitko suositella sieltä mitään hyvää kampaajaa? :) sulla on aina niin superupea tukka! vaikka tiedänkin että tämänhetkinen on kai taiottu helsingissä, mutta jos sulla on mitään vainua näistä pohjoisemmista leveysasteista.

  VastaaPoista
 6. ihan hirveeta:DDD ja just mita joku jo sanoikin, mita hienoa on rasvaisissa hiuksissa?:D

  VastaaPoista
 7. Mixed prints on ollut pinnalla jo pitkään, ja liehuhelmat tulevat yhtä lailla. Nuohan ovat Lookbookin kuvia, ei niitä tuolla tavalla kadulla pääasiassa puetakaan :) Mun mielestä on tajuttoman kivaa, että päästään niistä iänikuisista grunge-jutuista jo reilusti eteenpäin, siksi liputan Topshopille! Luulisin geelihiusten olevan joku minitrendi, eipä Suomessa juuri noita sinisiä, punaisia ja vihreitä värejäkään ole näkynyt, vaikka pinnalla ovatkin..

  VastaaPoista
 8. Moikka! En oikein osaa kyllä mitään suositella... Asuessani Jyväskylässä hiukset olivat samassa kuosissa vuosien päivät, joten ikäväkseni ei ole kokemusta :(

  VastaaPoista
 9. Oon täysin samaa mieltä! Let's get rid of grunge

  VastaaPoista
 10. Amazing for the photos! So cute they are! The outfits are very fashionable. Love them very much.

  VastaaPoista
 11. Oma lempparini on tuo "ylipitkä" paitamekko haaleansinisessä (?) sävyssä! Mutta muutenkin koko lookbook on kaunis ja hyvällä tavalla uusi ja mielenkiintoinen.http://nataliananatalia.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. jos käsitin oikein että olet jyväskylästä kotoisin alunperin tai ainakin välillä hengailet siellä, niin osaisitko suositella sieltä mitään hyvää kampaajaa? :) sulla on aina niin superupea tukka! vaikka tiedänkin että tämänhetkinen on kai taiottu helsingissä, mutta jos sulla on mitään vainua näistä pohjoisemmista leveysasteista.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.