keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Today I would want to wear


hame/skirt £38, neule/knitted jumper £38, vyö/belt £16, bootsit/boots £85, luomiväri/eye shadow £6.50, laukku/bag £68, sukat/socks £6 (kaikki Topshop/all from Topshop)

Vielä vähän talvista inspistä, vaikkakin keväisissä väreissä. Tammikuussa joutunen jälleen sen mahdottomuuden eteen, että mielessäni kiskon jo kevätvaatteita päälle, kun ulkona sää on perinteisen talvinen -20°C. Sain muuten vihdoin postista kotiin tuollaisen pliseeratun hameen, mustan kylläkin. Laitan jonkinmoisen kuvan heti, kun saan vain nappaistua. Tilasin sen siis eBaysta n. 1kk sitten, mutta matkaa Briteistä tänne mutkisti mm. harmillisen monelle tutuksi tullut Heathrow'n lentokentän kaaos...

9 kommenttia:

 1. Huh, en siis ole ainoa, jonka paketit tuntuvat jumittuneen vuoden ryysikseen välillä Britannia-Suomi. On meinaan vähän kalliimpi paketti tulossa ja luulin sen jo hukkuneen teille tietämättömille :D.

  Ihania nuo kollaasin jutut! Kelpuuttaisin kaappiini lähes kaiken, erityisesti sytyn neuleelle ja (teko?)turkikselle. Jää vaan tänä vuonna tämän neidin joulualeostokset varsin suppeiksi uuden kameran hankinnasta.

  VastaaPoista
 2. Hei Aurora. Aivan todella ihania juttuja sinulla tässä postauksessa. Ottaisin mielelläni kaikki myös itselleni. Kiitos paljon myös monista muista hyvistä vinkeistä, joita olet blogisi kautta tuonut esille. Oikein hyvää alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
 3. Tuon ihanan topin tiedot unohtuivat.:) *ihastus*

  VastaaPoista
 4. Hei Aurora! Itse tein muutama viikko sitten aivan törkeän hyvän löydön kirppikseltä: harmaa pliseerattu hame lähti kotiin vain 2 eurolla! Kysymys kuuluukin seuraavasti: oletko jo tehnyt postauksen siitä, kuinka pliseerattua hametta voisi yhdistellä? Jostain syystä muistelisin sinun tehneen kyseisen postauksen... itselläni nimittäin on sellainen probleema, etten ole keksinyt, kuinka omaa hamettani yhdistelisin. Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Ihanat sävyt! ja muutenkin kivoja vaatekappaleita. :) jännä juttu, tuo pliseerattu hame toi ensin oitis mieleen mummin ja ala-asteen opettajan hameet 80-luvulta, mutta ei sellaisella "EI IKINÄ!!" -tavalla. :D oikein yhdisteltynä se voisi näyttää oikein hyvältä! odotan siis innolla kuvia mustasta hameestasi!

  VastaaPoista
 6. Nice collage! Mä koitin ettiä tota vaaleaa turkkia topshopin sivuilta mutten löydä sitä! Vai eikö se olekaan topshopista.. vai onko jo sold out. Where can I find it ? Heeelp

  VastaaPoista
 7. Ei unohtuneet, sitä ei vain löytynyt enää :P

  VastaaPoista
 8. Täälläkin odotellaan hameenyhdistelyvinkkejä. Ostin tuollaisen tummansinisenä Fidasta neljällä eurolla ja tahtoisin käyttää sitä näyttämättä mummoltani. Luulen, että DocMartensit auttavat asiassa mutta mitä muuta??

  VastaaPoista
 9. Se on Topshopista, mutta kollaasi on tehty n 2 vkoa sitten, joten se varmaan on sold out :(

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.