sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Sormusvinkki


Pieni vinkki siitä mun Topshopista ostetusta hirvisormuksesta kiinnostuneille: samanmoinen löytyy nykyään GinaTricotista. Siis ihan prikulleen samanlainen, tyyliin samalla muotilla valmistettu. Hintaa on muistaakseni 9,90 eur. Yllä vertailukuva Jyväskylän GinaTricotista... Oon siis edelleen Jyväskylässä, en oikein saa itseäni lähtemään täältä :)

So here's a hint for all of you who've been interested in my elk ring from Topshop. Similar to the "original", which is sold out, can be found from GinaTricot. Price 9,90 eur.

15 kommenttia:

 1. huomenna meen jkl:n liikkeestä hakemaan omani. kiitos <3

  VastaaPoista
 2. Eikää, miten voidaan antaa tehdä noin samanlainen kopio??

  VastaaPoista
 3. No toi on kyllä ihan sama. :o oho

  VastaaPoista
 4. Oon kuullu vähän huhua, että Topshopilla ja GT:llä on sama korusuunnittelija, joten on erittäin todennäköstä että kyseessä on täysin sama sormus :)

  VastaaPoista
 5. Ginaan siis :D Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 6. Oho, miten voi olla noin samanlainen!

  VastaaPoista
 7. Ohhoh, onpas samaa näköä! Jännä että tuolla lailla saadaan tehä identtisiä.

  VastaaPoista
 8. oon törmänny tohon aikasemminki, nimittäin ostin lontoon topshopista ihanat rusettikorvikset ja kappas aikalailla kopiot löyty parin kk päästä ginasta. aika jännä. yhteistyötä vai kopioimista?

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä ginalla ja topshopilla on sama korusuunnittelija tai jotain? En mee vannoo mut tälläst muistan kuulleeni.

  VastaaPoista
 10. No huhuh, ei kyllä turhan paljon sit jaksa suunnitella jos syöttää Ginaan vaan kopiot Topshopin jutuista 2kk viiveellä... :(

  VastaaPoista
 11. oon himoinnu tota sormusta niin kauan kun sen ekaa kertaa sulla näin ja sitten toissapäivänä luin nadjan blogista GT:n versiosta ja pakkohan se oli rynnätä omaksi poistamaan, tälläkin hetkellä sormessa kotiverkkareiden kaverina mutta tykkään niin paljon etten haluu ottaa ollenkaan pois hihiii

  VastaaPoista
 12. Aika hassua kyllä, jos näillä ketjuilla jokin oma suunnittelija on ja vielä yhteinen - ehkä sellaisen kannattaisi tehdä omalla nimellään.
  Agenttitoimisto, joka syöttää ideoita aasiaan, voi olla sama. Paljon näillä ketjuilla on samoja korutoimittajia, joilta kukin valkkaa tyylistään tavaraa ja hinnoittelee brändinsä mukaan. En sanoisi että kukaan matkii ketään, näin ne trendijutut vain pyörii.
  Gorgeus ring anyway! Ja löytyy varmasti pian muiltakin ketjuilta :)

  VastaaPoista
 13. Voi miten upea sormus. Minulla on pieni kysymys/pyyntö johon ei ole todellakaan pakko suostua. Eli haluaisitko ostaa minulle tuollaisen ginasta (lähin gina 200km päässä) ja lähettää osoitteeseeni? Maksan korun, postarit ja vaivanpalkkaa. Jos kiinnostaa yhtäänkään niin kerro se sähköpostiini. :) Maksan vaikka etukäteen tilillesi.

  VastaaPoista
 14. tuollainen on kyllä pakko saada ! ihan mieletön.

  VastaaPoista
 15. Juu komppaan näitä aiempia. Ginan korut tulee brittiläiseltä toimittajalta ja sisäänostopäätökset on tehty kyllä jo aikoja sitten joten varsinaisesta kopioinnista/matkimisesta ei ole kysymys :)

  Mutta on kyllä makee sormus, miten ton sais mahtumaan jonkin hanskan sisään? :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.