perjantai 10. joulukuuta 2010

Shrinking bag


Tässäpä huomionarvoinen trendi, joka on ollut vallalla vähän pidempään: laukun pienentyminen jälleen. Megaoversize-laukuthan ovat melkolailla jo jääneet unholaan, mutta suunta on edelleen siis vain pienempään päin. Tämän huomaa ihan vaikka nettikauppojen valikoimista tai katumuotisivuilta. Pitäisi vähitellen alkaa katselemaan pientä laukkua Chanelin rinnalle, kun houkuttavat niin paljon. Toistaiseksi ostamisen on estänyt ko. asusteen epäkäytännöllisyys, mutta johonkin... kaupunkikäyttöön? 10 pistettä sille, joka keksii parhaan tekosyyn ostaa epäkäytännöllinen pikkulaukku ;)

22 kommenttia:

 1. cute bags!! I love the Chanel one :)
  x
  check out our fashion illustrations at http://www.illustrated-moodboard.com/ :)
  .

  VastaaPoista
 2. toihan maailman kätevin! ite en ikinä kanna laukkuja tai jos on se on tommonen pikkupussukka. mitä sitä turhaan kantamaan koko omaisuutta. laukku on vaan tiellä. toi kulkee mukavasti kuin huomaamatta. kaikki tarvittava mukana! :)

  VastaaPoista
 3. Yleensä tulee kannettua päivittäin tosi paljo turhaaki tavaraa mukana. Ja sitte, jos joutuu/haluaaki kävellä pidemmän matkan niin painava laukku on niiiin raivostuttava!:P Jos on pienempi laukku, nii ottaa mukaan vain pakolliset asiat. :)

  VastaaPoista
 4. Sulla on aivan ihana postaustahti taas! lemppari!

  VastaaPoista
 5. Siis täähän on maailman käytännöllisin trendi juurikin siksi ettei pysty ottamaan kaikkea turhaa roinaa mukaan kun laukkuun mahtuu vaan se oleellisin. Eli joo on siis ihan oikeutettua lähteä laukkuostoksille! ;)

  VastaaPoista
 6. Pikkulaukun kanssa ei tuu hartiat kipeeks painavan laukun kantamisesta.

  VastaaPoista
 7. Kiitos inspiraatiosta -tää oli helppo! Meinaan ehdottomasti perustella miehelleni trendikkään pikkulaukun ostoa sillä, että kerrankin laukusta löytyy jotain (viimeksi eilen yhdessä tuumin mietittiin, että miten normaalikokoiseenkin käsilaukkuun voi hukkua tavarat). Pikkulaukkuunkin mahtuu se kaikki tarpeellinen: puuteri, huulikiille, muutama pankki/luottokortti ja kännykkä

  VastaaPoista
 8. Eihän sitä justiinsa muuta tarvitse kuin kännyn, avaimet ja kortit! Eli hyvin mahtuu pikkuiseen, go for it :)

  VastaaPoista
 9. Luin just britti Graziaa ja siellä oli tehty juttu näistä pikkulaukuista, siinä ne oli vaan nimetty baby laukuiksi (johtuen varmaankin siitä että monet nimekkäät merkit oli tehnyt suosituista laukuistaan vaan mini kokoisia) mutta mun mielestä se oli niin söpön kuulonen että julistin heti ehdottomasti haluavani baby laukun haha ;D
  Mut joo enmä varmaan kyllä tota päivällä osais käyttää jo sentakia että en sais siihen mun kalenteria mikä on -mun elämä- ni mahtumaan mutta iltakäytössä ja vapaalla ehdottomasti plus hartiat kyllä kiittää! ;D

  VastaaPoista
 10. Tuli mieleen joku Sex And the Cityn 2 (?) kausi, jossa Carriella oli miniminimini-Fendi :D kun oli voinut jättää kamoja Mr. Big:lle :D oh me geek..
  Tää on paha trendi..kun tarpeita on niin paljon. Oon yleensä todella avomielinen, mutta paksuun talvivarustukseen pikkulaukun yhdistäminen täytyy suunntitella, ettei näytä kauheelta..kyllä varmaan riippuu laukustakin.. toisaalta kuka sano, että tätä täytyy soveltaa talvella :)
  Oon joskus muuten vain, trendeistä viis, halunnut käyttää pikkulaukkujani, koska niitä tulee harmittavan harvoin käytettyä, ja opinnut käyttämään apulaukkua, mutta sekään ei saa näyttää siltä, että 'oisit vaan ottanut sen isomman laukun!'..

  (ja älä nyt lopeta niitä remppajuttuja ;) mä en siis ainakaan koskaan kommentoi pahalla, ideointi, haaveilu ja kiintoisat keskusteluthan pitää ihmisen elossa! <3)

  VastaaPoista
 11. Mulla on monta! :)

  Syy: esim jos menee shoppaamaan ei tartte mukaan kuin kortin, kotiavaimet ja kännykän! Vai? ;) Helpompi talvisinkin shoppailla kun ei ole sovituskopissa takin ja muiden talvivaatteiden lisäksi isoa laukkua.

  VastaaPoista
 12. Terveellinen valinta tuo pikkulaukku, säästää hartioita ja niskaa! ;) naisten niskajumi johtuu more often than not siitä että raahataan toisella olalla puolta omaisuutta... :D nimim. kokemusta on

  VastaaPoista
 13. Ja vielä laukuista puheen olleen, oletko sattunut törmäämään johonkin hyvään ja tyylikkäseen salibägiin? (ei nahkaa)

  Katsoin Niken, Puman ja Adidaksen nettisivut läpi ja siellä oli vain rumia laukkuja! Yooxin "large canvas bag" kategoria tarjosi hädin tuskin kaksi semi-ok:ta Dieselistä, mutta muuten tulokset ovat olleet todella kehnoja.

  Tuntuu että tämäm kategoria on vielä avoin kenttä laukkukehitykselle, läppislaukutkin oli kauan hirveitä tai niitä ei edes löytynyt naisille (syrjintää ;-) ), mutta niissä sentään on tapahtunut vähän kehitystä viime aikoina..

  VastaaPoista
 14. Hei, nyt olis vähä kysyttävää aiheen vierestä.

  Eli oot ilmeisesti tilannu jonkin verran topshopin nettikaupasta, ni tiiätkö, että onko sieltä suomeen tilattaessa minkäänlaista painorajoitusta? Että onko esim. talvitakkia mahd. tilata? Löysin aivan ihanan yksilön, mut en oo sieltä ennen tilannu, enkä talvitakkeja mistään ylipäänsäkään :/ Niin ja pitääkö nää tiedot: http://auroranhenkarit.indiedays.com/2009/08/31/toivepostaus-topshopista-tilaaminen/ vielä paikkansa? :)

  Olisin tosi kiitollinen, jos voisit vähä valaista :)

  VastaaPoista
 15. Mä oon tilannut Topshopista talvitakin (villakangasta ja aika raskas) ja ei ollut mitään ongelmia. Eli tilaus menemään vain!

  VastaaPoista
 16. ikuinen ystävä juhliin + eipä ainakaan kanna mukana turhaa kamaa varasukkahousuista toiseen kameraan jne. :)

  VastaaPoista
 17. EI TUU HARTIAT KIPEEKS! ihania eli just go for it!

  VastaaPoista
 18. Pieni pussukka (rannelenkillä) on ihan ehdoton kun lähtee töistä lounaalle. Kulkee kaikki oleellinen mukana muttei tarvitse varsinaisesti roudata koko omaisuutta. Sen pienen pussukan saa myös helposti nakattua isompaan laukkuun jos tarvitsee kuljettaa jotain isompaa matkassa. Myös perinteinen "kaikki tavarani ovat väärässä kassissa"-ongelma on voitettu kun voi tuossa pussukassa helposti siirtää kaikki oleelliset tavarat kassista toiseen.

  VastaaPoista
 19. Christa: mä niin muistan ton Carrien pikkufendin! Se oli kai baguette, mutta vielä sitä normaalia pienempi. Mulla on pari baguettea, mutta kyllä nekin niin pieneltä nyt tuntuu. Tavallaan se isompi kassi tavaroineen on mulle myös "turva maailmaa vastaan": mitä vaan voi tapahtua, mutta mä olen valmistautunut xD

  VastaaPoista
 20. siis tommonenhan on just kätevä semmoisia pikareissuja varten kun mukaan tarvii vaan pankkikortin + avaimet + puhelimen eikä niitä kuitenkaan halua kanniskella taskussakaan ja juhlissa ja baarissa tottakai !

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.