tiistai 7. joulukuuta 2010

samis

Pidin eilen tietokoneettoman päivän ja se rentoutti harvinaisen paljon. En ole koskaan lukenut tiettyyn aikaan paljon hypetettyä Stieg Larssonin Millenium-sarjaa, joten luin eilen sen ensimmäisen osan nettisurffailun sijaan.

Viime viikolla blogeja selatessani huomasin hassun sattuman - Weekdaylle tulee marjapuuronvärinen pitkä trenssi myyntiin ensi keväänä, melkein täysin samanlainen kuin mun kirppikseltä noukittu versio. En tiedä, onko kukaan muu innostunut tuollaisesta trenssistä, mutta ihan vaan vinkkinä, jos on hakusessa ;)


Yesterday I had a "no internet" day so I read a Stieg Larsson book. Noticed last week that Weekday has a full trench similar to mine in their spring collection. Just a hint, if you're interested :)

pics: columbine.freshnet.se, my own

6 kommenttia:

 1. amazing trench and cool sunglasses!

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 2. Mäkin pyrin pitää tietokonettoman päivän vähintään kerran kuukaudessa, ja aina yllätyn yhtä paljon kun huomaan miten ihanaa se on :)

  VastaaPoista
 3. No on todellakin! Täysin stressitöntä :)

  VastaaPoista
 4. Mitä pidit ensimmäisestä osasta?

  VastaaPoista
 5. Se oli hyytävä, mut piti ainakin otteessaan, kun ahmaisin sen yhdessä päivässä! Ajattelin lukea tokan osan, kun vaan suinkin ehdin :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.