lauantai 4. joulukuuta 2010

Random kuviaKäytiin tänään Hakaniemen kauppahallissa ihastelemassa tuoreita kaloja ja poimimassa hyvää suomalaista lohta mukaan... tuo on pian muuten lähikauppani ;)

Oon edelleen aivan ihastunut (etu)hiuksieni väriin. Palmikkoneule on Monkista ja turkki 2nd hand.Mutta jos multa kysytään, parasta Hakaniemessä kuitenkin ovat etniset supermarketit, joista mun ehdoton ykkössuosikki on Vii Voan (Hämeentie 3). Täältä saa esim. kaikki sushikamat riisistä lähtien -60% edullisemmin kuin vaikka Stockalta. Etnisiä keittiöitä arvostavien ihmemaa!

Ps. en enää koskaan lupaa mitään, mutta se asu punaisen mekon kanssa on ihan ihan pian täällä :D

5 kommenttia:

 1. Sun bangs on ihan super !! Ja ah Vii Voan on ihan mahtava, sieltä saa älyttömän hyviä kasviskevätrullia pakasteena. Sushi tarpeet tykkään kyllä itse hankkia tokyokanista.. Meinaatteko muuten muuttaa sinne lopulliseen asuntoon vielä tän vuoden puolella?

  VastaaPoista
 2. Tokyokan on hyvä, mutta kävisi mulle hurjan kalliiksi, kun teen sushia niin paljon ja usein... Ei meinata ennen vuodenvaihdetta, remppa ensin. :)

  VastaaPoista
 3. Hitsi, että haluaisin nähdä ihan mielenkiinnosta vähän parempaa kuvaa tuosta tekoturkistasi. Ostin nimittäin tänä syksynä secondhandina tekoturkin, jonka kuosi ja huppu näyttää sattumoisin aivan samalta kun tuo sinun. Turkkini on kaunotar-merkkinen ja suomalainen.

  VastaaPoista
 4. Esim. täällä on siitä kuva: http://auroranhenkarit.indiedays.com/2010/01/28/lukuasu-2/. Merkki taitaa munkin turkissa olla se Kaunotar :) Hassua, meillä on varmaan sitten samanlaiset turkit!! :D

  VastaaPoista
 5. Hei tismalleen samanlainen tuo takki on kuin omanikin :D meillä on sit hyvä maku!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.